Şimdi Ara

Çift ekran kartı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce lenovo ideapad aldım, üzerinde çift ekran kartı var, birisi intel hd 4000 serisi, diğeri de amd radeon hd7400m serisi. Fakat oyun oynarken hangisinin aktif olduğunu nasıl öğrenebilirim, geçenki laptopumda da hd 4000 serisi vardı ve aynı oyunda oto ayar'a bastığımda aynı ayarları (düşük) aldım, bana sanki oyunda da intel'i kullanıyormuş gibi geldi. İki sorum var:
    1- Oyun esnasında hangi grafik kartını kullandığını nasıl öğrenebilirim?
    2- Eğer Intel kullanıyorsa AMD'ye nasıl geçebilirim?

• oyun simgesi üzerinde sağ tıklayıp, grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinden ekran kartını seçebilirsin.
    Haa unutmadan hd7400 öyle çok güçlü yüksek ayarda oyun oynatacak bir ekran kartı değildir. verdiği ayarlar -düşük- hd7400 ayarlarıda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

oyun simgesi üzerinde sağ tıklayıp, grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinden ekran kartını seçebilirsin.
    Haa unutmadan hd7400 öyle çok güçlü yüksek ayarda oyun oynatacak bir ekran kartı değildir. verdiği ayarlar -düşük- hd7400 ayarlarıda olabilir.

Windows 10 kullanıyorum ve de oyunu Steam üzerinden indirdiğim için dediğiniz gibi bir seçenek sağ tıklayınca çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki alet nvidia ekran kartlı, amd ekrm kartında nasıl oluyor bilmiyorum ama, masaüstüne sağ tıklayıp, amd ekran katının arayüzüne girerseniz oralarda bir ayar olması lazım, şu program yada oyunda şu ekran kartını kullan vb. bi bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.