Şimdi Ara

Çift ekran kartlı Lenovo IdeaPad Y510p satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
14.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Orijinalden alıntı: quatronic

quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

Lenovo guzel fiyat/performans urunleri yapiyor. Ozellikle ses kalitesini sahsen begeniyorum. Bi ara y500 modeline bende bakmistim. Bi kac olumsuz yorumdan sonra vazgecmistim zaten sonra windows bir laptop almaktan vazgecip tercihimi mac os tan yana kullandim, ama bugun windowsa gececek olsam bakacagim ilk marka lenovo olacaktir. Lakin lenovo ibm'in bir alt kurulusu degil mi? İbm thinkpadlerin ortada kirmizi faresi olan modellerini hatirliyorum :) Ayrica İsrail mali degil miydi? Yazi da Çin firmasi ibaresi yer aliyor da.

Hocam ne yaptiniz, CIn in kalkinma surecinde devlet tarafindan aldigi destek le kurulmus bir firmayi israil ile bagdastiriyorsunuz lenovo nun cincesi 联想(lian xiang) dir. CIncedeki anlamini turkceye verirsek 联(lian) karakteri karakter anlamiyla birlik demektir. 想(xiang) ise dusunmek demektir. Ingilizcesi lenovo olarakdan benimsenmistir。 Ayni zamanda thinkpad i ureten firma(IMB) zaten uzun zamandir urunlerinin montajini cinde lenovo ya yaptiriyordu. Tabi bu montajlamalar sirasinda lenovo da kendisini ve kendi urun agini gelistirdi. Lenovo yu kucumsememek gerekir zira su anda hizla buyumektedir.

Oyle biliyordum iste o yuzden İsrail markasi olusuyla biraz soguk kaliyordum lenovoya karsi. Ama bakin ibm ile bir iliskisi varmis :)
    Bilgilendirme icin teselkur ediyorum.

Rica ederim hocam

• http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-notebook-urun10242.html

haswell işlemcili model pcdepoya girmiş stoklarda yok ama lenovo us de gt750m sli modeli 16gb ram gösteriyordu ama burda buna sli demiş 8gb ram var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga17

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-notebook-urun10242.html

haswell işlemcili model pcdepoya girmiş stoklarda yok ama lenovo us de gt750m sli modeli 16gb ram gösteriyordu ama burda buna sli demiş 8gb ram var ...

bence lenovo tr ye şimdi yollarsa msi ge serilerini devirebilir satışta yine y500 teki gibi geç yollarsa zor.ama pcdepo siteye eklediğine gore yakındır gelmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

bence lenovo tr ye şimdi yollarsa msi ge serilerini devirebilir satışta yine y500 teki gibi geç yollarsa zor.ama pcdepo siteye eklediğine gore yakındır gelmesi

Stoklara 22 haziran - 1 Temmuz arasi girerse aliyorum. Fiyati uygun olursa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Stoklara 22 haziran - 1 Temmuz arasi girerse aliyorum. Fiyati uygun olursa tabi

y500 dede boyle bekledik pcdepo oyle dmeişti 6 ay daha beklemiştik neredeyse ins siz o kadar beklemezsiniz zaten gelmez ile bu model agustosta normal y500 stoklarda kalırsa ondan alın sonra evdeki bulgurdanda olmayın bence lenovo ulkeden gelen taleplere gore dagıtıyor.bu y500 sli bile sadece vatanda var .cok talep gelmişti o yuzden lenovo turkiyeye zor bela getirtmişlerdi

• Yeni seri ge60 butci asmazsa ondan alacagim. Ama duruma gore y500 sli veya eski ge60lar da olabilir. Hangisi daha iyi bilmiyorum ama yeni seri istememin sebebi almisken 3-4 sene idare etmek. Lenovo bu sefer elini cabuk tutar umarim

• y510p sli türkiyeye gelir mi fiyatı ne olur? yada y510p sli beklenmeden y500 sli'yi 2000TL'den almak mantıklı mı?

• Ben bir iki ay içinde Y500 SLI almayı planlıyordum ama bu haberle biraz kafam karıştı. Sizce Y510p SLI ın fiyatı nw kadar olur çıktığında 2500 - 2800 TL max bütçem var yeterli olur mu?

• mat ekran var bu + mı - mi sizce fiyat 2500 max bnce miimum 2000da tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktask1997

mat ekran var bu + mı - mi sizce fiyat 2500 max bnce miimum 2000da tl

+ ışıkta parlamayı önlüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben bir iki ay içinde Y500 SLI almayı planlıyordum ama bu haberle biraz kafam karıştı. Sizce Y510p SLI ın fiyatı nw kadar olur çıktığında 2500 - 2800 TL max bütçem var yeterli olur mu?

çıktığında 2500tl civarında olacak diye tahmin ediyorum sizin bütçeniz yeterli olacaktır
  • y510p 750m le cıkıyorda başka sitelerde 720m yazıyor ? Y510p ve y410p de varmış fark nedir
  • çok iyi ama fiyat indirimle 2bine düşsün hemen alıcam .

• http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/ arkadaşlar amerika da abim var eylül de gelecek sizce almalı mıyım ?
  • quote:

çok iyi ama fiyat indirimle 2bine düşsün hemen alıcam .

+1 beklemedeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

y510p 750m le cıkıyorda başka sitelerde 720m yazıyor ? Y510p ve y410p de varmış fark nedir

Bu konu hakkında yorum yapacak yok mü ???

• IdeaPad Y510p Laptop - Dual Graphics - 59370006 - Dusk Black Turkiyeye ne zaman gelir? Ve 2. Ekran kartı gt720 olarak gözüküyor amerika sitesinde

• Y510p SLI'ın fiyatı ne kadar olur bilgisi olan var mı? 2000TL bütçem var.
  • Amerika lenovo 1.299 dolar yazıyor ama turkiyeye daha gelmedi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: tgx

Amerika lenovo 1.299 dolar yazıyor ama turkiyeye daha gelmedi :(

Ben de türkiyeye giriş yapmasını bekliyorum. Makul bi fiyatla giriş yaparsa alınabilir. Bir Y500 modelinin yeni 750M SLI versiyonun gelmesini umuyorum. Umarım onlar da gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.