Şimdi Ara

Çift ekran kartlı Lenovo IdeaPad Y510p satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
14.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 aydır laptop araştırması yapıyorum. önce msi daha sonra asus son olarak okuduğum bir iki yazı sonucu lenovo da karar kıldım.
    bugün pc depo yu ve lenovo tr yi aradım. pc depo ağustosun son haftası stoklara girer ve fiyatı şu an sitelerindekine yakın olacakmış. şu an 2200 TL gözüküyor. çift ekran kartlısı ise 2500 civarı gibi olur dediler. lenovo tr ise eylül ekim gibi gelmiş olur dedi. ekim benim için geç bir tarih ancak ağustos sonu eylül başına kadar beklenebilir.
  • Umarim IdeaPad Y510p Laptop - Dual Graphics - 59370006 - Dusk Black: Weekly Deal modeli TR ye 2400TL den fazla bir fiyatla giris yapmaz.
  • çerçeveyi inceltmislerdir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovonın en istikrarlı tarafı, kasayı her zaman kalın yapmaları.
  • Y500 alacaklar bunu beklemesin bence bende y500 kullanıyorum.3,5 civarı olur bunun fiyatı kdv ile beraber
  • 750m ile 650m arasında çok çok az fark var öyle kendiniz kafanızda uçurmayın kartı haberiniz ola :))
  • UYARI: Notebookcheck'in yaptığı son incelemeye göre y510p modelinin TURBO'su çalışmıyormuş; yani bilgisayar maksimum 2.4ghz'e çıkabiliyor. Bu değer y500'den daha düşük benchmark performansı sunuyor.

FAKAT: Ekran kalitesi y500'le kıyaslanmayacak seviyede yüksek; sadece basit bir şekilde MAT ekran deyip geçmemek lazım; kontrast değeri, renk paleti, sRGB kapsayıcılığı ve parlaklığı müthiş derecede daha iyi; y500'de philips lcd kullanılıyordu şuan lg lcd kullanılıyor. Grafikerler ve 3d çalışanlar için kaçırılmayacak bir ekran kalitesi; y500'ü almamın tek sebebi ekran kalitesiydi fakat lenovo y510 ile Sony'e ekran kalitesi olarak baya yaklaştı hatta macpro'lara yakın bir ekran kalitesi elde etti diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GSandman

Arkadaşlar 1.5 aydır laptop araştırması yapıyorum. önce msi daha sonra asus son olarak okuduğum bir iki yazı sonucu lenovo da karar kıldım.
    bugün pc depo yu ve lenovo tr yi aradım. pc depo ağustosun son haftası stoklara girer ve fiyatı şu an sitelerindekine yakın olacakmış. şu an 2200 TL gözüküyor. çift ekran kartlısı ise 2500 civarı gibi olur dediler. lenovo tr ise eylül ekim gibi gelmiş olur dedi. ekim benim için geç bir tarih ancak ağustos sonu eylül başına kadar beklenebilir.

hocam kesinlikle pc depo nun dedigine inanmayin herseyi belirleyen tr ye getiren lenovo turkiye onlara dagitan.pcdepo ne tarih soylerse 3 ay sonra geliyor..
    ins ulkemize gelir y510p sli modeli.bende lenovo facebook sayfasinda sordum urun gelis tarihi hakkinda bilgi vermediler fakat urun tr ye gelince y500 te oldugu gibi ilk paylasimi yapariz dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Orijinalden alıntı: GSandman

Arkadaşlar 1.5 aydır laptop araştırması yapıyorum. önce msi daha sonra asus son olarak okuduğum bir iki yazı sonucu lenovo da karar kıldım.

hocam kesinlikle pc depo nun dedigine inanmayin herseyi belirleyen tr ye getiren lenovo turkiye onlara dagitan.pcdepo ne tarih soylerse 3 ay sonra geliyor..
    ins ulkemize gelir y510p sli modeli.bende lenovo facebook sayfasinda sordum urun gelis tarihi hakkinda bilgi vermediler fakat urun tr ye gelince y500 te oldugu gibi ilk paylasimi yapariz dediler

Evet pcdepo ile ilgili genelde öyle bir durum varmış. 3 4 ay bekleyemicem. msi ge 60 da ha çıktı ha çıkıyor dediler. hala bekliyoruz. y500 sli ya da msi ge 60 alcam ramazan sonrası.

• Gerçekten de çok güçlü bir makine yapmışlar tebrik ederim. İnanılmaz harika bir tasarım ve performansa sahip
  • Fiyatı şu an yurtdışında (1 $= 1.92 TL) 2.500 TL
    Türkiye fiyatı en iyi ihtimalle 3.000 TL olacaktır. Daha önce ülkemize giren bu tip modellerde görülen fiyatlandırmaları baz alarak tahminim 3.300 TL gibi olur.
    (4. Nesil i7 - 16GB - GT 750M SLI modeli)

• bunun trde 3500 tlden aşağı fiyata satılacağını düşünmeyin derim. eCoupon diye bir olay var lenovo sitesindeki o kuponla yapılan indirim yani çift ekran kartlıda 300 $ eksik fiyatı görüyorsunuz. bu indirim tr için geçerli olur mu? olmazsa 1499 $ dan direk tl ye çevirsek bile 2880 tl ediyor.

• Lenovo kendii bilir artik, 3000 i gecince msi ve alternatifleri devreye giriyor

• Havalı bir ismi olduğuna bakmayın Lenovo çin firması uzak durun, paraya kıyın alienware alın.
  • Fiyatına göre çok iyi performans sunan y510p nin bazı problemleri var. Y500 ile aynı kasayı kulanıyor bana göre kasa kalitesi iyi değil. Plastik kalitesi iyi değil. Menteşeler güven vermiyor.Touchpad içeriye doğru çok fazla esniyor. Notebookcheck in incelemesine göre y510p de ısınma sorunu var. Y500 e göre ekranda iyileştirme yapılmış cd değerleri daha iyi. Microshuttering sorunu devam ediyor. Ayrıca bu laptopta neden Nvidia Optimus teknolojisi yok anlamadım. Haswell ile gelen Hd4600 son derece kuvvetli bir grafik işlemcisi oyun dışındaki pek çok işlemi yapabilecek seviyede pil kullanimini da iyice düşürüyor buna rağmen optimus olmamasi bence kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 9 Ağustos 2013; 11:23:04 >
  • hangisi önce gelirse onu alacağım msi ge60 2oe veya lenovo y510 sli.
    yurtdışı fiyatları ikisininde aynı 1200$

bu da türkiye fiyatı 2500-2800 TL arasında yapıyor aşağı yukarı.

• hangisi önce gelirse onu alacağım msi ge60 2oe veya lenovo y510 sli.
    yurtdışı fiyatları ikisininde aynı 1200$

bu da türkiye fiyatı 2500-2800 TL arasında yapıyor aşağı yukarı.

• Ne zaman satışa gelcek türkiyede?
  • pcdepo dan baska bıyerde varmı acabaa
    ki pcdepoda da stokta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

pcdepo dan baska bıyerde varmı acabaa
    ki pcdepoda da stokta yok

tr de yok bulgaristan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.