Şimdi Ara

Çift ekranlı Vivo NEX 2'nin tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobil sektöre yönelik sızıntıları ile tanıdığımız tasarımcı Benjamin Geskin, yakında tanıtılması beklenen Vivo NEX 2'nin etkileyici görsellerini paylaştı. Yayınlanan render'lar akıllı telefonun çift ekrana sahip olacağını öne süren söylentiler temel alınarak oluşturuldu.

Ayrıca Bkz.Galaxy A8s, 3.5 mm kulaklık girişi olmayan ilk Samsung telefon olabilir
    Vivo NEX 2 görselleri telefonun ultra ince çerçeveli büyük bir ekran ile geleceğini gösteriyor. Cihazda selfie kamerası olmadığı için üst çerçevesi de son derece ince. Alt çerçevesinin ise nispeten daha kalın olduğunu görüyoruz. Akıllı telefonda ayrıca ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı da mevcut.

Arkada başka bir ekran var

Cihazın arka tarafında daha küçük bir ekran var. LED flaş ve üçlü kamera sistemi yatay olarak konumlandırılmış. İki kamera sensörünü çevreleyen dairesel RGB aydınlatma dikkat çekiyor. Üçüncü kamera 3D algılama için görev yapacak ToF sensörü olabilir.

Arka panelde ayrıca Vivo markasını barındıran kalın bir alt çerçeve var. Akıllı telefonun özellikleri hakkında henüz bilgi yok. Vivo NEX 2'nin Aralık ayında resmen tanıtılacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha fazla bilgiye sahip olacağız.

• Güzelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonlar malesef Türkiye’de kullanılamıyor, Türkçe’si yok. Global romlu olan da çıkacak dediler ilk telefonun o da çıkalı 7-8 ay oldu neredeyse hala global romlu olanı ortada yok. Belki de vardır ama en azından Türkiye’de görmedim ben.

• ZTE, Nubia X modeliyle önce davrandı, kusura bakmasınlar :)

• 2020-21 sezonu da ikinci ekran da çerçevesiz olsun diye geçer artık.

• İlk cep telefonları kocamandi. Sonra küçüldükçe değerlendi. Sonra ekranlar büyüdükçe telefonlar da yine kocaman oldu. Şimdilerde çerçeveler küçülmeye başladı. Çift ekranlı telefonlar ...

Hepsinin amacı sizi tüketen toplum yapmak ve kendilerini zenginleştirmek..

En son, şahsım adına konusuyorum, xs max kullanıyordum. Beni de bu döngüde esir alan bu gidişe son verdim. Xs max i satıp BlackBerry KEYone alarak bu savurganliktan vazgeçtim. Hayatımda eksilen bir şey yok şu an için. Doğrusu bundan sonra da olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 1 Aralık 2018; 17:50:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet uzaktan bakıyoruz böyle cihazlara bulamadığımız İçin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar nasıl batırdıysa ülkeyi yaptıkları zamma kısa sürede zam yapıyorlar.

• Akıllı telefon üreticileri 2 çeşittir :
    • Telefonu kamerayla dolduranlar.
    • Telefonu ekranla dolduranlar...

• Cop

• Az olmuş yanlara da ekran koyun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.