Şimdi Ara

çift girişli çamaşır makinası ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. kısaca şunu öğrenmekistiyorum. elimde tek hortum ve çift giriişlibirçamaşır makinem var. ve ikinci hortumu almam uzun zaman alır yani ulaşım imkansızlığı diyelim. ama elimde körtapa var ona uygun. benim merak ettiğim sıcak su girişini körtapa ile kapatıp sadece soğuk su girişini kullansam makine çalışırmı. çalışırsaad makineye zararı olurmu. şimdiden teşekür ederim cevaplarınız için.

• Bu durum makinenizin modeline göre değişebilir.

Bazı makineler sıcak su ventili ile soğuk su ventilini birlikte açtığından sorunsuz su alır, bazıları sıcak suya öncelik verdiğinden su alamayınca program takılı kalır.

En sağlıklısı Y parçası ve bir hortum daha alarak musluğa 2 hortumu birlikte bağlamanızdır.

Boşta çalışan ventil ısınır ve ömrü kısalır.
  • saçma olabilir ama şöyle bir çözüm olabilir. makineyi soğuk su seçerek çalıştırın. su alması tamamlanınca da sıcaklığını istediğiniz dereceye yükseltin. böylece sıcak su almaya çalışmayacaktır. ama her defasında bu şekilde yapmak, pratik olmayabilir.

bizde arçelik 2200 var yazlıkta. sıcak suyu da termosifona bağlı. ben termosifondaki suyu bitirmesin diye böyle çalıştırıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.