Şimdi Ara

Çift Hatlı Modellerden Seçmeme Yardım Lütfen!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün içinde çift hatlı cep telefonu alacağım. 2 cep telefonu taşımak inanın çık zor! Birkaç gündür araştırıyorum ancak her telefon için kötü bürşeyler mutlaka söylenmiş. Ama ne derlerse desinler ben mutlaka bir telefon alacağım. Aşağıdaki linklerden üsttekinde Gm dst 33 var. Fiyatı 240 YTl. Bu fiyata 1 yıllık kasko,2. batarya ve 512mblık hafıza kartı hediye. Ancak Mikrofonu telefonun yanında olduğu için herkes sesin karşı tarafa gitmemesinden şikayetçi. Eğer bu konuda yorum yaparsanız sevinirim. Alttaki linkte ise infinity ds 7700 modeli var. Bu telefndan şikayet eden pek yok ancak bundaki sorun ise çok yaygın olmaması ve çabuk arıza çıkarıp çıkarmadığı. Bunun fiyatı ise 340 Ytl ve 512mb hafıza kartı hediye. Aşağıdaki linlkerden telefonların özelliklerine bakabilirsiniz. Ben telefonları sadece konuşmak için alacağım. Kamera veya diğer özellikler önemli değil.

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler!

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepgengdst33

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepinfds7700

• Çin malı ya da spot telefon kesinlikle tavsiye etmiyorum...

Samsung D880i modeline bakabilirsin...
  • Arkadaşım samsung kayan kapak olduğu için istemiyorum. Ben bu iki teleon arasında kararsız kaldım. Eğer kimse yardımcı olmassa infinity i almayı düşünüyorum!
  • neden samsung kayan kapak olduğu için istemiyorsun. sorun çıkartır diye mi. 2 senedir kullanıyorum samsung daha kızakta sorun yok. samsung'un sadece e250'si problemli telefon. başka problemli görmedim kızak olarak.
  • kayan kapak istemiyorsanız samsung D780 bekleyin derim.

general mobile bildiğim kadarı ile çin telefonu. çok şık duruyorlar ama diğer çin tellerini hiç tavsiye etmem.

yine de karar sizin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Don Juan

neden samsung kayan kapak olduğu için istemiyorsun. sorun çıkartır diye mi. 2 senedir kullanıyorum samsung daha kızakta sorun yok. samsung'un sadece e250'si problemli telefon. başka problemli görmedim kızak olarak.

Tahmininiz çok doğru! Daha önce E250 kullandım ve tanıdığım diğer insanlar da e250 de sorun yaşadılar. Sorun da hep aynı! Servise gidip 3-4 ay sonra telefonunu alanlar oldu. Artık Samsung kullanmak istemiyorum. Ayrıca fiyatı da ortada ben 300 ytl civarı birşeyler arıyorum. İnfinity yerli üretici tarafından çin de üretiliyormuş ama sorunu olan daha duymadım.
    Açıkçası Gm dst 33 almak istiyorum ama dediğim gibi mikrofon konusunda sıkıntılar yaşıyorlarmış. Bu sorunu araştırıyorum ancak kesin birşey de bulamadım. Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

• Gm Dst 33 De mikrofon sıkıntısı yaşandığını birkaç sitede gördüm. Bu sebeple artık bu telefonu almak istemiyorum. İnfinity de Hepsiburada.com' da bu haftasonuna özel 340YTL. Buradan bu telefonu almaya karar verdim. Bu telefonu kullanan arkadaşlara sormak istediğim Telefon defterimi bilgisayardan bu telefona kopyalabilirmiyim? Bir de 500lük Telefon hafızası hafıza kartı ile daha da artabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • birisi soyleyebilir mi samsung D780 ne zaman gelecek daha fazla bekleyemecegıım gidip sorunlu d880 alcam artık
  • Çakma Nokia'lar var. Çakma olduklarına bakma TV'den kayıt, TV, PDA kalemi ve uygulamalar çift hat vs vs 250-280YTL civarı. TEk eksiği java olayı yok. Ses filan süper hem de çift kamera ... Hepsiburada'dan abidik bişey alacağına dediğimden al. Hem daha ucuz..
  • merhaba arkadaşlar bende şık küçük kullanışlı sesleri net çift hatlı bir telefon istiyorum.
    telefona fazla para verenlerden değilim işim görülsün yeter.
    infinity e baktım indirimi var bide hepsi buradada hoş geldi bana ama yazdıklarınızda sonra acaba dedim.
    minton nasıl peki?
    gören kullanan varmı?
    cevap verir düşündüklerinizi yazarsanız sevinirim..............

elbur26 telefonu aldın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbur26

Arkadaşım samsung kayan kapak olduğu için istemiyorum. Ben bu iki teleon arasında kararsız kaldım. Eğer kimse yardımcı olmassa infinity i almayı düşünüyorum!

Arkadaşım Ben çok araştırdım izmir Çankayada gezmediğiim telefoncu kalmadı infinity e de baktım menüsü çok yavaştı yani ben tavsiye etmiyorum ama tabi para verecek olan sensin istediğini yapaiblirsin. Benimde son kararım samsung d780 di ama onada bir sürü kulp buluyorlar bu gidişle çift sim kartlı telefon almayacağım
  • 125 liraya general mobile dst 10 al bence
  • GM aldım 2 hafta önce 125 ytl olan modelden sadece telefon ihtiyacımı karşılasın diyorsan çift hatlı telefonlar içinlde f\p açısından en iyisi. ses güzel iki hatta'da. mp3 de çalıyor. kulaklıktan mp3 dinlenebilir ama ses dışarıdan kötü. 1 gb hafıza kartıda var. şarj da fena gitmiyor. amaç iş görmek ise başka telf. bakma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbur26

Arkadaşım samsung kayan kapak olduğu için istemiyorum. Ben bu iki teleon arasında kararsız kaldım. Eğer kimse yardımcı olmassa infinity i almayı düşünüyorum!

mesele o değil tabii ki olrum sen bilirsin ama yine de kaliteli modeller değil ilerde sorun çıkarabilir bunu demeye çalışıyorum.
  • Hocam dokunmatik ekran vs. olması önemli değilse kameralı bluetooth hafıza kartlı AVE öneririm çok memnunum

avea bayilrinde bulabilirisn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.