Şimdi Ara

çift hatlı telefon arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet tek gereken çift hat. fakat hatlar içinde iken 2 side aktfi ve çalıma hazır olmalı. böle bi tel arıyorum

hiç bişe önemli değil sadece şık olması önemli.ince küçük..yeni dizayn bişey olabilir.

teşekkurler

bütce 1000tl

• ?
  • Annem kullanıyor General Mobile'ın çift hatlı telefonunu. Klavyeli, hoparlörden inanılmaz yüksek derecede ses çıkıyor.
  • Bayan için General Mobile Diamond var gayet şık , diğer modelleride öyledir heralde bulabilirsin bence
  • teşekkürler
  • bana beğendiğin telefonun marka ve modelini söle sana çift hatlısını getireyim.
  • ciddimisn hocam ya olsun espri olsada ben beğendiğim bir model yazayım.

nokia 701
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gayet ciddiyim. Ama ben şimdiye kadar çift hatlı olupta çin malı olmayan telefonu görmedim. İstiyorsan sana iphone 4s in bile çift hatlısını getiririm ama çin malı olur. Dediğim gibi çift hatlı olupta çin malı olmayan telefon görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slpfth

gayet ciddiyim. Ama ben şimdiye kadar çift hatlı olupta çin malı olmayan telefonu görmedim. İstiyorsan sana iphone 4s in bile çift hatlısını getiririm ama çin malı olur. Dediğim gibi çift hatlı olupta çin malı olmayan telefon görmedim.

Tek hatli olup da cin mali olmayan var mi? iphone dahil cinde yapilio zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung c6712 incelemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Samsung c6712 incelemenizi tavsiye ederim

hocam, bu telefonda bir hatla görüşme yaparken diğer hattan gelen çağrılar ne oluyor? Meşgul mü oluyor yoksa bildirim yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

gayet ciddiyim. Ama ben şimdiye kadar çift hatlı olupta çin malı olmayan telefonu görmedim. İstiyorsan sana iphone 4s in bile çift hatlısını getiririm ama çin malı olur. Dediğim gibi çift hatlı olupta çin malı olmayan telefon görmedim.

haklısın ama Hiç olmazsa onların orjinalide var. virtualdjcubase istiyorsan sana bulurum istediğin telefonu. benim için sorun olmaz
  • sonuc olarak illa cift hatli olacaksa ya nokia ya samsung olmali, çan-çin-çon markalardan uzak durun bence
  • quote:

sonuc olarak illa cift hatli olacaksa ya nokia ya samsung olmali, çan-çin-çon markalardan uzak durun bence

aynen katılıyorum, daha önce çift hatlı çin malı telefon kullandım, tavsiye etmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Samsung c6712 incelemenizi tavsiye ederim

hocam, bu telefonda bir hatla görüşme yaparken diğer hattan gelen çağrılar ne oluyor? Meşgul mü oluyor yoksa bildirim yapıyor mu?

Bu telefon hakkında maalesef bikgi sahibi değilim
  • nokia x1 01 146 tl
  • quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.