Arkadaşlar üniversiteden bir hocam çift hatlı bir telefon alma konusunda benden yardım istedi.TTN mobile düşünüyomuş ama bana çakma iphone muş gibi geldi(M6) modeli.Ben Samsung önerdim fakat pek de bilinçli değilim bu konuda.Vereceğiniz bilgiler doğrultusunda bende kesin birşey derim hocama.Şimdiden tşkler.
çift hatlı alınabilecek modeller samsung ve general mobile dır onun dışındakilere yaklaşmayın derim
Samsung d880
pek tercih yok. d880
400 tl yi gözden çıkarıyosa samsung tabiki veya gm nin telleri ama o kadar para vermez diyosan ya kalas gibi 250 tl civarı gmobile alcan yada çin mallarına yönelceksin.
bu arada 4 aydır piranha twix kullanıyorum üstüne çift hatlı tel tanımam bir kere bile donmadı kaliteli şarjı çok gidiyo çift hat sorunsuz,dokunmatik ekran süper ses kalitesi mükemmel, bu sugarboy içindi.
bence kesinlikle generalmobile.
yeni 2 adet modeli çıktı.internetten araştır.süper modeller
Samsung..GM..Madein China.. Başka yok.
Garantili olan ve bilinen markalar önerilir fakat diğer firmalarda garantili olarak Çin menşeili telefonları ithal etmekte. İnceleyip almak en doğrusu
model olarak ne tavsiye edebilirsiniz?
ben de çift hatlı telefon almak istiyorum ama karar veremiyorum! biraz daha uygun olsa D880 alıp rahatlayacağım ama :(
150 liraya çakma çift hatlılardan var, tv falan olan büyük telefonlardan... arkadaşım kullanıyor 6 aydır, hiç bir sorun yok diyor, sesi çok çok çok yüksek çıkıyor... donma takılma yok diyor... 2 kötü özelliği mesaj yazarken akıllı klavye yok ve SAR değeri çok yüksek...
çift hatlı telefonların sar değerleri çok yüksek olmakta sağlığa çok zaralı bilginize....
quote:
Orjinalden alıntı: huzzy
çift hatlı telefonların sar değerleri çok yüksek olmakta sağlığa çok zaralı bilginize....
Hocam bu yanlış bir bilgi. İki telefon gibi düşünmeyin hepsinin SAR değeri yüksek değil.
geçen hafta general mobile dst10 markalı telefonu aldım ve şimdi geri iade edeceğim. dartyden satın aldım. aldığımdan beri şarj ünitesi çalışmıyor. ses ekolu gelip gidiyor. arada sırada kendiliğinden kapanıyor ve şu anda telefon bir açılıp bir kapanıyor. kullanılamaz durumda. GENERAL MOBİLE DST10 KESİNLİKLE İŞE YARAMAZ BİR TELEFON
SAMSUNG D780 mi SAMSUNG D880 mi?
quote:
Orjinalden alıntı: eniac
SAMSUNG D780 mi SAMSUNG D880 mi?
d880
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme