Şimdi Ara

ÇİFT İŞLEMCİLİ ANAKART ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-z10pe-d16-ws-intel-c612-dual-soket-2011-3-ddr4-2133mhz-workstation-anakart.html?srt=PU Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı geceler.Benim bi sorum olucaktı bu linkte verdiğim Anakart'a nasıl çift işlemci takılıyo bana anlatabilen varsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim

• Neyini merak ettin dostum detaylı yazar mısın? Normal anakarttan bir farkı yok. Sadece 2 tane işlemci takacaksın.
  • bozoo1903 kullanıcısına yanıt
    Ne oluyo yani 2 kat güç felan mı onu sorıyorum ?
  • islam.123 kullanıcısına yanıt
    Workstation bir anakart gördüğünüz gibi. Bunların işlemcisi de inanılmaz ısınıyor yaptıkları işler yüzünden. Bunu kullanmak isteyen Asus da zekice davranıp ikinci işlemci soketini koymuş. Herhangi bir performans katkısı yok onun. Tamamen süs. Kış gelince ısınıyoruz, yaz gelince de üstünde çay demliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Workstation bir anakart gördüğünüz gibi. Bunların işlemcisi de inanılmaz ısınıyor yaptıkları işler yüzünden. Bunu kullanmak isteyen Asus da zekice davranıp ikinci işlemci soketini koymuş. Herhangi bir performans katkısı yok onun. Tamamen süs. Kış gelince ısınıyoruz, yaz gelince de üstünde çay demliyoruz.

Denediniz mi hocam odun ateşinde yapılmış kadar lezzetli oluyormuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Denediniz mi hocam odun ateşinde yapılmış kadar lezzetli oluyormuş?

Açıkçası favorim custom sıvı soğutmada çay suyu kaynatmak ama böyle de iş görüyor. Kampa gidince bunu da yanımıza alıyoruz, bir işlemciden öbürüne giden kanatsız ısı boruları var onun üstüne de tavayı koyuyoruz. Mis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A2756470 -- 13 Mayıs 2015; 0:11:19 >

• Şindi biraz konu dışı olcek emme, bu tatan gompiter xeon destekli mobo satarken cpu'sunu niye satmıyor. diyelim ben aylağın biriyim ve alacam o kartı tatandan. eeee.... xeonlar nirde.

sakın bik bik etmeyin, o kartı ordan almaya kalkan adam işlemcisini de ordan alır
    ha bi de bunu alan bunları da aldı kısmına bi bakın, bedava komedi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.