Bildirim
Çift Monitör Hakkında Yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tek başına görüyor mu? Görmüyorsa komple kablosunu alın. Bazen çeviriciler işe yaramıyor. -
Tek başında 22' dvi dişi takınca çalışıyor ama erkek tarafında çalışmıyor ikiside :S -
bu ayarı yaptınmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 1 Kasım 2013; 15:32:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mulli_55
bu ayarı yaptınmı ?
Dostum hiç görmüyor monitörü sadece dvi dişiye takılanı görüyor -
çalışan monitörü çek bakalım diğer çalışmayan tek başına aynı girişte görünecekmi ?
görünürse ayarlarla alakalı problemdir. görünmezse çevirici ile alakalı olabilir.
üstteki resime bak orda da gözükmüyorsa problem var.. uzman değilim ama bende şu an çift monitor var ve ayarları o şekilde çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 1 Kasım 2013; 15:39:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mulli_55
çalışan monitörü çek bakalım diğer çalışmayan tek başına aynı girişte görünecekmi ?
görünürse ayarlarla alakalı problemdir. görünmezse çevirici ile alakalı olabilir.
üstteki resime bak orda da gözükmüyorsa problem var.. uzman değilim ama bende şu an çift monitor var ve ayarları o şekilde çalışıyor.
Denedim ikiside o girişte çalışmıyor %90 çeviricide sorun var -
En sağlıklı yöntem komple bağlantı kablosunu almanız.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- laptopta fare imleci gözükmüyor
- apı yükleme hatası nasıl düzeltilir
- power saving mode ne demek
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- telefon şarj olmuyor
- bilgisayar hızlandırma
- zyxel modem kurulumu
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X