Bildirim
Çift Monitör Hakkında Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek başına görüyor mu? Görmüyorsa komple kablosunu alın. Bazen çeviriciler işe yaramıyor. -
Tek başında 22' dvi dişi takınca çalışıyor ama erkek tarafında çalışmıyor ikiside :S -
bu ayarı yaptınmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 1 Kasım 2013; 15:32:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mulli_55
bu ayarı yaptınmı ?
Dostum hiç görmüyor monitörü sadece dvi dişiye takılanı görüyor -
çalışan monitörü çek bakalım diğer çalışmayan tek başına aynı girişte görünecekmi ?
görünürse ayarlarla alakalı problemdir. görünmezse çevirici ile alakalı olabilir.
üstteki resime bak orda da gözükmüyorsa problem var.. uzman değilim ama bende şu an çift monitor var ve ayarları o şekilde çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 1 Kasım 2013; 15:39:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mulli_55
çalışan monitörü çek bakalım diğer çalışmayan tek başına aynı girişte görünecekmi ?
görünürse ayarlarla alakalı problemdir. görünmezse çevirici ile alakalı olabilir.
üstteki resime bak orda da gözükmüyorsa problem var.. uzman değilim ama bende şu an çift monitor var ve ayarları o şekilde çalışıyor.
Denedim ikiside o girişte çalışmıyor %90 çeviricide sorun var -
En sağlıklı yöntem komple bağlantı kablosunu almanız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X