Şimdi Ara

Çift Monitör Önerisi ve HDMİ-Freesync uygunluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, RX590 ile kullanabilecek bir çift monitör bakıyorum. Yanyana kullanacağım için ince kenarlı olması benim için önemlii. Daha önceden TN panel 1 ms monitör kullanmıştım ancak artık İPS modellere bakıyorum. 23-24 inç boyutlarında istiyorum. AMD ye geçtiğim için artık Freesync özellliğinden de faydalanmak istiyorum. Csgo vb. oyunlar da oynuyorum ancak 5ms İPS olması benim için yeterli olur diye düşünüyorum. Bütçe 1600 tl civarı iki monitör için toplam. Ancak 800 tl civarı monitörlere baktığımda genelde HDMI çıkışlı modeller mevcut. Ancak artık yeni ekran kartlarında bir HDMİ, birden fazla DisplayPort çıkışı oluyor.
    1. Bana bu fiyat civarında İPS,23-24inç, Freesync monitör öneriniz var mı?
    2. İkisi de HDMİ çıkışlı olursa, birini dönüştürücü ile bağlamam gerekecek. (HDMİ to DisplayPort) Bu dönüştürücü kullanıldığında kalitede düşüklük ya da Freesync özelliğini kullanamama olur mu?
    3. İki monitörün de aynı model ve ince çerçeveli olmasını istiyorum.
    Teşekkürler.

• Hocam ben de grafik tasarım ile uğraşıyorum ve sizin gibi çift monitor kullanıyorum Ben de ince kenarlı IPS monitör arayışındayım Oyun hiç oynamıyorumDolayısoyla hareketli görüntü olmadığı için biraz tercih durumumuz farklı görünse de benzer teecihler yapacagız
    Araştırmanız devam wdiyormu
    Belirlediğini monitörler var mı
    Benim gördüğüm kadarıyla bunun istediğiniz özellikler için çok az ibütçe ayırmışsınız
    Paylaşımları ve önerileri ben de merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.