< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çift monitör tavsiyesi
-
-
Eğer ikinci monitör için soruyorsanız ve ikinci monitörü sadece web, discord, twitch vb. şeyleri takip etmek için kullanacaksanız 24 inch 1080p bir monitör fazlası ile işinizi görecektir.
Hem ikinci monitöre fazladan 6 bin vermek yerine, asıl oyun oynayacağınız monitöre daha fazla bütçe ayırıp daha iyi bir monitör alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyace -- 11 Ağustos 2023; 21:11:29 > -
Yok hayır. 2.monitörü zaten düşük tutuyorum.
Ana ekran için 10k bütçe ayırdım. Sadece fhd qhd farkı için 2kat ödemek mantıklı mı diye merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Monitörüm 244 Hz 1080 ,o zaman hangi kafayla aldıysam(Samsung )şimdiki aklım olsa 2k alırdım.Biz teknolojiyi geriden takip ediyoruz .2k oyun oynama zevkinden mahrum kalıyoruz.Yerinde olsam 2k alırdım.2 sene sonra 1080 p felan mesire yerlerinde internet cafeler için makul seviyede ,8k olanları düşün birde .
Bir de şöyle düşün şimdi alacagin 2k 1 sene sonra 20 binlira olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bunun cevabı ne oynadığın ve monitörü masanda nasıl konumlandırdığın ile alakalı. Mesela benim pubg, cs go gibi fps oyunlarını monitörü neredeyse burnunun dibine kadar çekip oynayan arkadaşlarım var. Eğer monitörü kendine yakın çekip oynuyorsan o zaman 24 inch 1080p yeterli. Ama yok benim masam büyük, monitörü de şöyle biraz öteye koyup arkama yaslanıp oynarım diyorsan, o zaman en azından 27 inch 1440p bir monitör alman lazım.
-
Merhaba bende iki ekran kullanıyorum
Birisi Excalibur 34 inç 2k
Diğeri Asus 23 inç fullhd dik monitör
Fakat dik olanı değiştirmeyi düşünüyorum ikinci el 34 alabilirim belki ilgilenirsen diye paylaştım.
ASUS PB238Q Pro 23" FHD 1920x1080, Pivot sahibinden.comda - 1066733331
-
Uygun fiyatlı 32" seçenekleri de var hocam.
-
-
32 mi almaya karar verdin? 1440p mi?
-
32 veya 34 2k olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ne kadar bütçeni ayarlayabilirsin bilmiyorum, ama şu fena bir ürün değil.
Ama 32'ye çıkacaksan benim sana tavsiyem 4k monitör bakman. Çünkü 32 inch de 2k çözünürlük eğer monitör hele de gözüne biraz yakınsa 24 inch de ki 1080p gibi gözükür, ben uyarmış olayım da :)
Tek istisnası oled paneller. Oled uzaylı işi :) ister 32 ister 34 inch olsun, 2k olsun falan hiç fark etmez sana cam gibi görüntü veriyor, ama pahalı aletler.
-
şu an 4k 43" samsung m7 kullanıyorum.
Bu ekranın kalitesini ararım gibi herhalde :D
-
Valla onun yeri ayrı, oyun monitörünün yeri ayrı. Forumda çok kişiye önerdim yakında adım dell çalışanına çıkacak diye korkuyorum ama şu monitör gerçekten çok iyi bir monitör, özellik olarak hiç bir eksiği yok desem yeridir.
Fiyat olarak da bence özelliklerine göre çok değil. Geçen hafta 16 bin küsürdü, bu hafta 2 bin lira zam yemiş maalesef.
-
monster 32" 1.3v monitör nasıl?
-
Valla incelemelerine hiç bakmadım, bilgi sahibi olmadan markadan kaynaklı gömmek ya da övmek doğru olmaz.
Ama en azından kendi adıma VA panel olduğu için tercih etmezdim.
-
magic satıcısından aldığım 22inc pivot samsung monitör açılmış iade edilmiş bi ürün olarak gelince bende başka biyerden 24" samsung pivot t450 modelini aldım. yanına da bugunku kampanyadan 6650tl ye monster 32" v1.3 monitörü aldım. umarım memnun kalırız (:
-
Güle güle kullanın, hayrını görün Umarım memnun kalırsınız. Fırsatınız olursa deneyimlerinizi burada bizlerle paylaşırsanız, aynı monitörlerden almayı düşünen arkadaşlara da bir fikir vermiş olursunuz.
-
kurulum bitince kesinlikle paylaşırım. teşekkürler (:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X