Suan kasamda 430W lık bir power bulunmaktadır..eski kasamdan kalan 350W lik power ise kutusunda beklemektedir :) benim amacım 2 powerida suan kullanmakta oldugum raidmax aztec kasasının icine yerleştirmektir..kasayi biraz kurcaladım ve yer var..Fakat arastırmalarıma gore eger mantık olarak 430 + 350 = 780W istersem paralel baglanti vs gibi karısık işler var :) bende bu yoldan vaz gectim ve kasadaki 430 W aynı yerinde tutarak sadece ekran kartı ve anakarta aktaricam hatta hdd yide buna baglamayi düşünüorm ve dışardan takıcam 350W lik power i ise geri kalan donanımlara baglıcam ama tabi ek olarak ilerde kasa modf. icinde 350W i kullanıcam led sistemi,+fanların calısması gibi ihtiyaçlarımıda bu power dan karıslıcam yani sunu demek istiyorum kısaca.. kasada suan var olan 450 W power anakart,e.karti ve hdd ye dısardan takıcam 350w ise dvd-rom v.b bnzeri seylere takıcam + ilerdede mod. icin kullanıcam.. bu duruma uygun baglanti nasıl olabilir ? dier konulardan pek birşey anlamadım.. ?
Basit olarak prizden gelen fiş power a 3lü olarak giriyor ama dier power dada bole bi giriş var onu nasıl baglıcam ? yardımcı olursanız sevinirim...
Herkese iyi günler..
yardımcı olabilicek arkadas yokmu ?? :(
forumda çift psu bağlama ve kullanma ile ilgili teknik bilgi mevcuttur!
araştırma yapınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme