Şimdi Ara

ÇİFT SİM KARTLI TELEFON önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift sim kartlı bir telefon almayı düşünüyorum , ilk önceleri cin malı almaya kararlıydım ama formda ki yorumlar ve çevremde ki kullananlardan edindiğim fikirlere göre vazgeçtim.GENERAL mobil da almak istemiyorum çok düz bir telefon gibi geldi bana ,sizden ricam 250-300 ytl arası önereçeğiniz bir marka model varsa şimdiden mesajlarınız için teşekkkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaray1982 -- 25 Ekim 2008; 11:53:44 >

• biraz olsun sağlığını düşünüyorsan o çin malı telefonlardan uzak dur. illa ki çift hat istiyorsan al iki tane ucuz nokialardan kullan. muhakkak tanınmış ve güvenilir firmaların telefonlarını kullanmaya özen göster. alırken dikkat edeceğin en önemli şey sar ( radyasyon değeri ) olsun. sana tavsiyem biraz daha para ekle samsung d880 modelini al.
  • KESİNLİKLE VE DE YÜZDE YÜZ DOĞRU ....ARKADAŞIM HEM SAĞLIĞINI HEMDE PARANI TEHLİKEYE ATMA....TK.KURUMU BU MALLARIN SAĞLIKSIZ VE KALİTESİZ OLDUĞUNU RESMEN AÇIKLADI.....
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

biraz olsun sağlığını düşünüyorsan o çin malı telefonlardan uzak dur. illa ki çift hat istiyorsan al iki tane ucuz nokialardan kullan. muhakkak tanınmış ve güvenilir firmaların telefonlarını kullanmaya özen göster. alırken dikkat edeceğin en önemli şey sar ( radyasyon değeri ) olsun. sana tavsiyem biraz daha para ekle samsung d880 modelini al.
  • Önerileriniz için çok teşekkür ederim ,bende pek yanaşmıyorum zaten ama bazı modellerinde adamlar belgeleriyle sorun olmadığını gösteriyorlar birde d880 dışında da pek seçeneğimiz yok gibi gözüküyor herhalde...
  • Bende anycoll 818 var gayet memnunum bi sıkıntı yok.
  • Anlaşılan bize anycoll yolu gözüküyor ,tabii kaçak olmayan garantili ve sar değerleri normal olan...
  • NG Mobile NG-900 modeli'ne bir bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabilo -- 1 Kasım 2008; 4:28:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla bu anycool ne ayak anlamadim bu kadar tartismalar oluyor uzerine millet birbirini yiyor.
    sonucta cift hatli telefon elbetteki sar degeri yuksek olacak yani ama arada buyuk ucurum olacagini soylemek biraz mantiksiz degil mi
    aslina bakarsaniz saglik acisindan hepsi zararli bu mallari bizim kullanmamamiz lazim.
    bu sahte anycool larda kapanma riski var mi ?
  • arkadaşlar ben çift hatlı tel bakıyorum. küçük ve kullanışlı olsun. özellikli olmasa da olur.hatta mümkünse başka özelliği olmasın. şu an dts10 var çok kullanışsız. ne taviye edersiniz. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galatasaray1982

Arkadaşlar çift sim kartlı bir telefon almayı düşünüyorum , ilk önceleri cin malı almaya kararlıydım ama formda ki yorumlar ve çevremde ki kullananlardan edindiğim fikirlere göre vazgeçtim.GENERAL mobil da almak istemiyorum çok düz bir telefon gibi geldi bana ,sizden ricam 250-300 ytl arası önereçeğiniz bir marka model varsa şimdiden mesajlarınız için teşekkkür ederim...

Bence vaktin varsa biraz daha bekle. Heryerde kampanya yapılırken D880 de bi yerde kampanyalı fiyattan satışa sunulacaktır. 500 civarıyken vatan computer kampanya yaparak 400e vermişti. şu kriz döneminde kampanya yapılacaktır mutlaka ve 300-350 arası alabilirsin tahmin ediyorum...
  • TTN mobile için çok iyi diyordu bir arkadaşım, bir araştır bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.