Şimdi Ara

Çift sim telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önceki ilgili başlıklar güncel olmadığı için yeni konu olarak açmak durumunda kaldım.

Çift simli fiyat /performans açısından mantıklı ve problemsiz bir telefon önerir misiniz?

Zenfone 2'nin son gelen güncellemede sistem hatası verdiğini ve ekran parlaklığının yeterince iyi olmadığını okumuştum. Tüm bunlara rağmen en iyi seçenek Zenfone 2 midir, daha iyi bir seçenek mevcut mudur?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knorbulyon -- 16 Eylül 2015; 10:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: knorbulyon

İyi günler arkadaşlar,

Önceki ilgili başlıklar güncel olmadığı için yeni konu olarak açmak durumunda kaldım.

Çift simli fiyat /performans açısından mantıklı ve problemsiz bir telefon önerir misiniz?

Zenfone 2'nin son gelen güncellemede sistem hatası verdiğini ve ekran parlaklığının yeterince iyi olmadığını okumuştum. Tüm bunlara rağmen en iyi seçenek Zenfone 2 midir, daha iyi bir seçenek mevcut mudur?

Şimdiden teşekkürler.

Ben foruma yazmıştım. Çift sim kullanan birisiyim ve Samsung A8 aldım. Fiyatı biraz yüksek ama telefon inanılmaz ince, taşıması çok rahat ve performansı çok iyi.
    Tasarımı da çok şık. A8 haricinde Sony Z3 dual'da alınacak bir telefon.
    A8'den önce Discovery kullanıyordum. Telefon 3 defa servise gitti bir sene içinde.
    Yani diğer piyasa markalarını tavsiye etmiyorum. HTC, Sony, Samsung veya LG'den şaşmamak lazım bence. Özellikle bizim gibi çift sim kullananların kaliteli telefon kullanması şart. Çünkü telefon servise gidince perişan oluyorsun. Yedek iki telefon lazım. Bunlar nano simli olacak ve akıllı telefon olacak uygulamaları çalıştırmak için. Nano desteklemeyen bir telefonun varsa gidip micro sim alacaksın. Oooo bir sürü iş. O yüzden sağlam bir telefon istiyorsan Z3 dual; şık, ince, büyük ekran bir telefon istiyorsan A8.

• Bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki A8 duos veya Z3 için, ikisi de çift sim kart aynı anda aktif çalışıyor mu?
  • quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki A8 duos veya Z3 için, ikisi de çift sim kart aynı anda aktif çalışıyor mu?

Piyasadaki telefonların bir çoğu çift simli Active Dual hatlıdır. Bu tür çift simli telefonlarda tek gsm anteni vardır. Dolayısı ile bir sim ile görüşme yapılırken diğer sim kapsama alanı dışında görünecektir. Görüşme haricinde yani bekleme esnasında iki sim de aynı anda aktif olacaktır. İki sim de çağrı almaya hazırdır. Arama için yazılım vasıtası ile istediğiniz sim'i seçebilirsiniz ve seçtiğiniz o sim'den görüşme yaparsınız.
    Sizin dediğiniz eğer bir hatla konuşurken diğer hat arandığında çalsın şeklinde ise bu modeller oldukça az. İki gsm antenli olduğu için şarjı da çabuk tüketiyorlar. ayrıca iki katı SAR değerine sahipler ve bozulma ihtimalleri daha fazla.

• Anladım, yardım için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz şekilde aynı anda çalışan çift gsm alıcılı modeller için iyi bir örnek verebilir misiniz?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladım, yardım için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz şekilde aynı anda çalışan çift gsm alıcılı modeller için iyi bir örnek verebilir misiniz?

Teşekkürler

Maalesef çift gsm antenli bildiğim, önerebileceğim bir model yok.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hocam Galaxy A8 hem çok iyi cihaz hemde çelik kasa kamera s6 ile aynı 1700 lira çift sim

Full hd ekran
    3050 mah pil

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.