Bildirim
Çift Simkart?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayır, malesef mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 2 Haziran 2008; 16:57:13 > -
benim bir arkadaşım kullanıyor.
şu hani iki sim kartı tek bir simmiş gibi yapıyorlar ya işte o şekilde.
ancak ikisi de aynı anda aktif olmuyor diye biliyorum.
ya da gelen aramaları kabul ediyor ama arama yaparken istenen hat aktive edilmeli falan.
ikisinin bir arada nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum ama simi çıkar tak gibi bi olay yapmadan iki sim iPhone'un içinde bulunabiliyor. -
Evet mümkün çeşitli aparatlar war güvenilir bi telefoncuda simlerini birleştirebilirsin güvenilir olması çok önemli çunku simini kopyalıyıp adam kendisi kullanabilir bide faturalı isen sıctın böyle bi durumda veya küçük bi aparatı war 2 simi ayrı ayrı takiosn aparattan çıkış war onuda telin sim yerine takiosn normalde dier telefonlarda batarya altna konuyor böyle bişi ama iphonede dışarda kalıcağı için pek hoş olmaz anca bu son dediğimi kullanman için cihazın içini açtırıp boş biyere koydurabilirsin ama simleri çıkartıp başka telde kullanmıcaksan kalıcı bi çözüm ve iphoneye başka sim takmicaksan =) bence git birleştirt bi yerde =)) -
Peki arkadaşlar bu aparat bu kadar pahalı mı?Link aşağıda...
http://www.sahibinden.com/i_phone_-_cift_sim_kart_imkaniWQQaXQQ8382735WQQpXQQdisplayitem?keyword=cift -
quote:
Orjinalden alıntı: karambol666
Peki arkadaşlar bu aparat bu kadar pahalı mı?Link aşağıda...
http://www.sahibinden.com/i_phone_-_cift_sim_kart_imkaniWQQaXQQ8382735WQQpXQQdisplayitem?keyword=cift
iyi fiyat telefoncu 10 ytl ye yapıyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone usb kablosu ile arabada müzik dinleme
- iphone ekranda siyah çizgi
- airpods pil değişimi
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- iphone aux bağlanmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X