Şimdi Ara

Çift Subwoofer ve Mono Anfi Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsa C İçin Çift Subwoofer Ve Mono Amfi Alacağım Subwoofer İçin Kabini Mdf Yada kontrplak kendim yapacağım imkanım var Ana Ünitem Pioneer DEH-X2950UI Kafamda Çift Pioneer TS W311 1000 Watt Yada Çift Bobin 1400 Watt Amfi Olarak Cadence Tx 1.1000 Mono Anfi ile 2 Ohm da 600 rms veriyor Kablo olarak focal elite er 5 rca ve güç İçin Akmanoğlu H01N2-D Kaynak Kablosu 50 mm kullanacağım bu sistemde değiştirmem gereken birşey varmı kabin tasarımı için yardım Lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanil01 -- 16 Mayıs 2017; 17:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kabin için kesinlikle kontrplak olmaz, her yeri mdf olur. compenant gibi bişey takmayacakmısınız, mid ve tiz sesler için ne düşünüyorsunuz?

• Roadstar 5040 stereo anfi ve Jbl GTO 6508 16 cm ön kapılarda var Arkaya Pandizot Yapıp TS 6965 V3 pioneer koaksiyel bir çift koymayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

Roadstar 5040 stereo anfi ve Jbl GTO 6508 16 cm ön kapılarda var Arkaya Pandizot Yapıp TS 6965 V3 pioneer koaksiyel bir çift koymayı düşünüyorum

halen oval kolon almadıysanız ses kalitesi için Infinity ref 9633i öneririm. fiyatları çok farklı değil belirttiğiniz kolonla.

• Selamlar seçimler güzel cadence anfiler orjinal olmak kaydıyla çok iyi cihazlar bas olarak Pioneer seçmissiniz sert tonlu gibi bence tek ve güçlü bas kicker gibi olursa daha dengeli olur veya rockford fosgate punch serileri.

• düşündüğünüz baslar ve amfi kombinasyonunda sorunlar yaşıcaksınız, bilginize...
  • Bu kombinasyonda neleri değiştirmem gerekli ? Ne Gibi Sorunlar Yaşabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanil01 -- 18 Mayıs 2017; 9:56:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

Bu kombinasyonda neleri değiştirmem gerekli ? Ne Gibi Sorunlar Yaşabilirim ?

baslar büyük bir ihtimalle d4 olucak hepsı toplamda 1 ohm olmuş olur. Tx 1.1000 fazla gelir ya daha düşük model amfiye yönelmeniz gerek 800.1 vs) yada Tx 1.1000 in ayarları dikkatli yapmanız gerek. Kolay gelsin..
  • Evet Başlar D4 olacak 2 ohm beslesek olmazmı amfi 2 ohm 600 rms veriyor kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.