Şimdi Ara

Çift Yönlü uydu internet fiyatı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye de alınabilecek en uygun fiyatlı çift yönlü uydu-internet servisi hangisidir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Yazlıgın olduğu yerdeki telefon hatlar çok eski adsl bağlantısı yok dial up ta maksimum 9k ile baglanabiliyor.

• http://www.netiletisim.net/

böyle bir şirket var ama.. bir incele istersen.
  • http://www.dexar.com/tr/default.asp

heralde en güvenilir olanlardan zorlu grubunun bir kuruluşu.
  • Hiç uydu olaylarına girme çok pahalı şeyler, kalkamazsın altından
  • turkiyeden niye aliyorsun ki ??
    yurtdisinda o kadar sirket var ki 10 € dan baslayan fiyatlarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: javaopera

turkiyeden niye aliyorsun ki ??
    yurtdisinda o kadar sirket var ki 10 € dan baslayan fiyatlarla

10 euro ya ÇİFT YÖNLÜ bir uydu sağlayıcısı bul taksimde bir gün boyunca çıplak dolaşayım!!!
    Kardeş en ucuzu Dexarın home türü bağlantısı 59$ ye plus da alırsan 29$ ek ödüyon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orjinalden alıntı: javaopera

turkiyeden niye aliyorsun ki ??
    yurtdisinda o kadar sirket var ki 10 � dan baslayan fiyatlarla

10 euro ya ÇİFT YÖNLÜ bir uydu sağlayıcısı bul taksimde bir gün boyunca çıplak dolaşayım!!!
    Kardeş en ucuzu Dexarın home türü bağlantısı 59$ ye plus da alırsan 29$ ek ödüyon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsini geç, türksel 1GB Gprs paketini 59 ytl ye satıyor. GPRS ile gir takıl eylen coş. Ha download yapamazsın belki ama internette gezebilirsin en azından. Edge yoktur gerçi sizin orda, hız çok yavaş gelirse tek yönlü uydu + GPRS ile takıl, çift yönlü uydudan süpr ucuza mal olur
  • edge var mantıklısı tek yönlü + gprs dexar ı aradım en ucuz bağlantısını sordum 159$+kdv dedi 2008 yılında turksat yeni uydusunu fırlatacak uydunun en büyük amacı uydu üzerinden internet ile türkiyenin her yerine interneti sağlamak ve uydu internet olayını ucuzlatmak olacakmış 2008 i beklesek daha iyi gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.