Şimdi Ara

2 Adet Kablosuz Mouse Sinyali Karıştı, Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda oyun oynarken kablosuz mouse durdu birden! Ben de bilgisayar durdu sandım ve bilgisayarı açıp kapattım ama daha sonra anladım ki mouse sinyali gitmiyor, pili bitti sandım, yeni pil taktım ama mouse hala hareketsiz!

Ben de usb kalbosuz ucunu evdeki diğer bilgisayara taktım önce bilgisayar bu aleti taradı ama çalışmadı.

Ben de ikinci bilgisayardaki kablosuz mousu diğerine götürüp denedim acaba usb girişi mi sorun diye... Sonra ne olduysa oldu, birbirlerinin mouslarını tanıdılar ama kendi mouslarını tanımadılar!

Şimdi her iki bilgisayarda da farklı mouslar çalışıyor! Üstelik diğerinin USB sinyani takılı olduğu halde! Biri HP mouse diğeri Logitech üstelik!

HP Bilgisayarımda kendi HP mousu çalışsın Sony de de logitech istiyorum ama daha önce kendisinden çalışan mousun sinyalini değil sonradan gelen mouse sinyali tanıyorlar.

Eski mouslarını tanımalarını nasıl sağlarım ben?

Sürücüleri kaldırıp yükledim defalarca açıp kapadım nafile, yeni mousu kendi mousu sanıyor üstelik USB adaptörü kendisine ait olmadığı halde diğer mousu çalıştırıyor üstelik her iki bilgisayar da aynı hatayı yapıyor!

Format atma saçmalığıa bulaşmadan bu işi çözecek babayiğit var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Bilgisayarımda oyun oynarken kablosuz mouse durdu birden! Ben de bilgisayar durdu sandım ve bilgisayarı açıp kapattım ama daha sonra anladım ki mouse sinyali gitmiyor, pili bitti sandım, yeni pil taktım ama mouse hala hareketsiz!

Ben de usb kalbosuz ucunu evdeki diğer bilgisayara taktım önce bilgisayar bu aleti taradı ama çalışmadı.

Ben de ikinci bilgisayardaki kablosuz mousu diğerine götürüp denedim acaba usb girişi mi sorun diye... Sonra ne olduysa oldu, birbirlerinin mouslarını tanıdılar ama kendi mouslarını tanımadılar!

Şimdi her iki bilgisayarda da farklı mouslar çalışıyor! Üstelik diğerinin USB sinyani takılı olduğu halde! Biri HP mouse diğeri Logitech üstelik!

HP Bilgisayarımda kendi HP mousu çalışsın Sony de de logitech istiyorum ama daha önce kendisinden çalışan mousun sinyalini değil sonradan gelen mouse sinyali tanıyorlar.

Eski mouslarını tanımalarını nasıl sağlarım ben?

Sürücüleri kaldırıp yükledim defalarca açıp kapadım nafile, yeni mousu kendi mousu sanıyor üstelik USB adaptörü kendisine ait olmadığı halde diğer mousu çalıştırıyor üstelik her iki bilgisayar da aynı hatayı yapıyor!

Format atma saçmalığıa bulaşmadan bu işi çözecek babayiğit var mı?

format işi bunu çözmez. alıcıların ve mouselerin üzerinde connect tuşu olabilir. şöyle yapabilirsiniz. hp olanı bağlamayın. logitech olanı bağlayın alıcı ve mousede connect tuşlarına basın sonra hp olanı takın

• bence kablolu kullan pil dayanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

bence kablolu kullan pil dayanmıyor

:D bendeki mouse 1 ayda 2 duracell bitiriyor. klavye ise 1 yıl gidiyo. 2008 yılından kalma olur öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

:D bendeki mouse 1 ayda 2 duracell bitiriyor. klavye ise 1 yıl gidiyo. 2008 yılından kalma olur öyle

bu mouse normal bakkaldan alınan kumanda pilinden kullanıyor :D 2gün giderse öp başına koy
  • quote:

quote:

quote:

bu mouse normal bakkaldan alınan kumanda pilinden kullanıyor :D 2gün giderse öp başına koy

duracell dene. panasonic takıyordum 1 hafta anca gidiyordu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

duracell dene. panasonic takıyordum 1 hafta anca gidiyordu

sıradan çinko karbon pil muhabbeti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar durum düzeldi, bu karmaşada bir gamepade usb uzaktan kumandası her şeyi karıştırmış... Birinin biten pili de aklımı karıştırmış herşey iyice arap saçı olmuştu ki sonunda karmaşayı bulup durumu düzelttim.

Bu arad HP de Lougitech de yukarida dönen pil muhabbetine gerek duymayacak kadar pil yemiyorlar. Birinde Duracell kullanıyorum ki hakikaten uzun dayanıklı bir pil, gamepade de kullanıyorum süper gidiyor. Diğerinde de Energizer kullanıyorum bayağıdır pil bitirdiklerini görmedim. Bayağı dediğim seneyi geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Arkadaşlar durum düzeldi, bu karmaşada bir gamepade usb uzaktan kumandası her şeyi karıştırmış... Birinin biten pili de aklımı karıştırmış herşey iyice arap saçı olmuştu ki sonunda karmaşayı bulup durumu düzelttim.

Bu arad HP de Lougitech de yukarida dönen pil muhabbetine gerek duymayacak kadar pil yemiyorlar. Birinde Duracell kullanıyorum ki hakikaten uzun dayanıklı bir pil, gamepade de kullanıyorum süper gidiyor. Diğerinde de Energizer kullanıyorum bayağıdır pil bitirdiklerini görmedim. Bayağı dediğim seneyi geçiyor...

:D benim mouse eski. yenileri o kadar yemiyor artık
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu yaşıyoruz sorunu nasıl giderdin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.