Şimdi Ara

arkadaşlar 600 m den kablosuz bağlantı yardın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yerimle evimin arası 600 m var karşılıklı görüyor bir birini iş yerimin çatısına TP-LİNK TL-WA5210G 54 MBPS taksam evimin çatısınada aynısını takmama gerek varmı yoksa bişey yapmadan evden interneti kullanabilirmiyim

• slm. Açık görüşte 600 metre 5210g için basit bir mesafe yalnız evinizdeki alıcılar için sorun olabilir. Eğer harici yüksek güçlü usb bir alıcınız yoksa cep telefonu yada laptoplar için bağlantı biraz zor olur. Eğer sürekli kullanacağınız bir bağlantı ise 2 tane 5210g ile yada 1 5210g 1 5110g ile veya dış ortam koşullarından koruyabilirseniz ki zor bir iş diil. (2 tane iri saklama kabı yeterli gelir.) 2 tane 5110g ile link kurun aktarmış olduğunuz interneti evinizde ucuz tplink 740n tarzı bir router ile tekrar dağıtın. Evinizde modem varmış gibi stabil ve rahat bir bağlantı imkanınız olur.
  • 600m bağlansan bile kopmalar olacak iş yerine 300mbps modem aldık aynı kat ve arada duvar değilde bölmeler var o bile 3 çizgi çekiyor 20m den.
  • senin almış olduğun o 300 megabitlik modemle tp link tl-wa5210 g karıştırma..senin aldığın cihaza göre 6 -7 kat daha fazla kapsama alanı vardıe..şuan kullanıyorum .Çekim ve kapsama alanı cok iyi.Ve çıkış gücü 27 dbm yani 500 mw senın 300 megabitlik modemin çıkış gücü is 100 mw..ve tp link anteni 12 dbi...Seninki ise çok büyük ihtimal 3 veya bilemedin 5 dbi dir eb fazla

• arkadaşlar çok tşk siparişi verdim dediklerinizi yapcam inşallah sıkıntı olmadan ayarlar ve bağlanırım ilginiz için sonsuz tşk
  • Tplinklerle olacak is degil 600mt stabil baglanti
  • 4 km link atıyoruz tplink 5210g ler ile 14 mbit'in altına asla düşmüyor link hızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz05

arkadaşlar çok tşk siparişi verdim dediklerinizi yapcam inşallah sıkıntı olmadan ayarlar ve bağlanırım ilginiz için sonsuz tşk

hangi ürünleri sipariş verdin. ?
    kurulumda sıkıntı olmaz yardımcı oluruz.
  • Ben yurttan okula laptop ile giriyorum, ama bilgisayari pencereye koymam gerekiyor arada bir kilometre var ama laptop bile giriyor nasil oluyorsa, bi tane bende mi harici adaptör alsam, baya iyi olur heralde.
  • alfa al nhr yada nha al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

4 km link atıyoruz tplink 5210g ler ile 14 mbit'in altına asla düşmüyor link hızı.

5210gleri kast etmemistim
  • 5110 da güzel iş yapıyor
  • 5210g sipariş ettim bekliyorum gelsin inlalah sıkıntı olmaz
  • hayırlı olsun. Olmaz bir sıkıntı rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

hayırlı olsun. Olmaz bir sıkıntı rahat ol.

• merhaba arkadaslar tplink 5210 g ile bağlantı kurdum iki adet karşılıklı bağladım biri ap modda diğeri clint modda 39 db sinyal alıyorum şuan herşey güzel nette giriyor fakat tek sorunum bazı internet sayfalaruını açmıyor bunlar
    1.facebook
    2.hotmail mail sayfası
    3 msn mesenger ve bi kaç adet daha var bunların dışındaki sayfalara rahatlıkla giriyrum bana yardım cı olacak arkadaş varmı şimdiden çok tşk ederim
  • dns felan değiştir başka sitelere giriyorsa sorun yoktur baglantıda speedtest sonucunu yazsana
  • dns degiştirdim yine olmadı sped test sonu 29 ms ping ile 13.23 mbps
  • net hızın internet kaynağında yani modemde nasıl speedtest ping ve hız ?
  • modemde baya hızlı 16 mbps net var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.