Şimdi Ara

çiftanadal hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben üni.ye hazırlanıyorum fransızca öğretmenliği düşünüyorum, ben bu bölümü okurken biyandanda işletme okumak istiyorum kendimi geliştirmek açısından çünkü fransızca kuru kuru olmuyor, öğretmenlik için oturup atama beklemem saçma olur.. bunu nasıl yapıyoruz zorlukları neler. birde fransızca ticari anlamda en çok konuşulan diller arasında olduğunu okudum bu yüzden seçtim, başka fikri olan varmı seçebileceğim bir dil bölümü?(rusça,italyanca,ispanyolca,almanca gibi) okuyan mezun olan yada bu konu hakkında fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi kafam çok karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: ladyxc

iyiakşamlar

ben üni.ye hazırlanıyorum fransızca öğretmenliği düşünüyorum, ben bu bölümü okurken biyandanda işletme okumak istiyorum kendimi geliştirmek açısından çünkü fransızca kuru kuru olmuyor, öğretmenlik için oturup atama beklemem saçma olur.. bunu nasıl yapıyoruz zorlukları neler. birde fransızca ticari anlamda en çok konuşulan diller arasında olduğunu okudum bu yüzden seçtim, başka fikri olan varmı seçebileceğim bir dil bölümü?(rusça,italyanca,ispanyolca,almanca gibi) okuyan mezun olan yada bu konu hakkında fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi kafam çok karışık

Bildiğim kadarıyla her bölümle ÇAP imkanı yok yalnız.

• Kendine özel üniversite denmesini istemeyen vakıf üniversitelerinde bu tür şeyler çok daha rahat.
    Daha düşük bir ortalamayla istediğin bölümle çift dal ya da yan dal imkanı veriyorlar.
    Devlet üniversitelerinde ise durum farklı.Yüksek ortalamayla yaparsın,yapabildiğin bölümler de kısıtlıdır.

Ben mesela KTÜ'de bilg.müh. okuyorum. Çift anadal için 4,00 üzerinden en az 3,20 ortalama yapmam lazım, yan dal içinse 2,80.
    Bilg. müh. sadece elektrik-elektronik müh. yapabiliyor mesela bizim üniversitede.

Özel üniversitelerden biri kendi üniversitesini televizyonda tanıtırken çift anadal için yanılmıyorsam 2,50 barajı olduğunu söylemişti.Durum böyle yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ hakkında
    19 yıl önce açıldı
    Üniversiteler Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.