Şimdi Ara

Çifte vatandaş olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler öncelikle konuya hemen giriş yapıyorum bilenler yardımcı olurlarsa sevirim.
    Dedem ve babanem gençken 15 seneye yakın almanyada kalmışlar oranın vatandaşı olarak arada türkiyeye git gel yapıyolarmış babam türkiye doğumlu ama halam almanya da doğmuş. 84 te türkiye ye yerleşmişler temelli olarak almanya emeklisi yani. Şimdi dedem çifte vatandaşlık alabilir mi ? Dedem alırsa babam ve benimde alma durumum var mı? Orda doğmuş halamın alma durumu var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• komm4ndos K kullanıcısına yanıt
    Alırsın. Konsolosluklarda iyi arastırın. ben Türkiye doğumlu olmama ragmen ailem 89 senesinde bulgaristan göçmeni oldugundan dolayı bende bulgaristan vatandaşlıgı aldım. Hatta ilerleyen vakitler kendi eşime bile almayı düşünüyorum. Ayrıntılı araştırma sart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opxah93

Alırsın. Konsolosluklarda iyi arastırın. ben Türkiye doğumlu olmama ragmen ailem 89 senesinde bulgaristan göçmeni oldugundan dolayı bende bulgaristan vatandaşlıgı aldım. Hatta ilerleyen vakitler kendi eşime bile almayı düşünüyorum. Ayrıntılı araştırma sart.

Her ülkenin kurallari farkli ama, birde esinize Bulgarsitan pasaportu almaniz icin esinizin 5 yil boyunca orada yasamasi gerekiyor.
  • Temelli donus oldugu icin alamazsin. Bulgar ve Alman vatandaslik sartlari ayni degil. Temelli donuse Alman,vatandaslik vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedem 65 de yunanistandan göç etmiş Türk Yunan vatandaşıyım ayrıca vatandaşlık almak baya uğraştırıcı bissürü bişey istiyolar cevap bekleyosun 2-3 ay falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 13 Eylül 2016; 15:24:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.