Şimdi Ara

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
9
Favori
106.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bilmediğim çiğköfteciden almam
    gıda işleri o kadar basit değil
  • Allah kolaylık versin son durumlar nedir hocam sene 2011 de açılmış ama
  • Kilosu ne kadardan geliyor size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komageneyi sevemedim gitti.Acayip bir tadı var.

Öğrenciyken pilavınızdan çok yerdim tavsiye ederim herkese.
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Sanki adını duyduklarının da yemeden önce fabrikasını geziyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arabişillo -- 30 Ağustos 2018; 11:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arabişillo

Hpcam özgün ol bence. Hiçbir markanın bayisi olma. Çiğköfte işi zor bir iş değil. Özellikle İstanbul’da özgün olup müşterinin gözü önünde yoğuran ve çok sağlam iş yapan örnekler var. Ha dersen ki ben yapamam becerim yok, zaten hiç kalkışma bence
    özgün olmak güzel bir şey :) ama türkiye de kaç tane kendine özgü marka sayabilirsin ki? noname isimlerin istikrarı yok denecek kadar az bence , burada önemli olan senin işletme kabiliyetin. Adamlar markayı kurmuş , herşeyi organize etmiş sende işletiyorsun. Olay bu kadar basit. Mesela Tostçuluk yapan binlerce büfe var ama bir de tostçu erol gibi fenomen olmuş bir kişi var. yani senin deyiminle özgün olan :))) peki kaç kişi tostçu erol olabiliyor ? veya hadi durma taklit et görelim. sonuçta altı üstü basit bir tost.

Özgün olmak kendi marka sahibi olmak çok zor arkadaşlar markalardan şaşmayın. Güçlü firmaları tercih edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Degad

Kadıköy’ün neresinde dükkanınız. Bir gün yolum düşünce yemek için gelirim nasip olursa

Çok seviyorum Komagene’nin çiğköftesini Her gün olsa her gün yerim
    Sahrayıcedit ve Göztepe tarafları
  • :) şükür. bir önceki sayfalarda belirttim. gayet iyi gidiyoruz.
  • midnight18 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tabiki de noname olanlardan bahsetmiyorum :) oturduğum semtte de pek çok bilinmeyen çiğköfteci var. Onlar da etliye sütlüye karışmadan hazır alıyorlar köftelerini:) Benim anlatmak istediğim özgünlük bu değil. Eğer kabiliyetin varsa fabrikasyon değil el emeğiyle yoğurur satarsın. Ve lezzet olarak bir adım öne geçersin. Ayrıca söylediğim tarzın bir çok muadili var. Bu işin içindeysen biliyor olmalısın. Bayilik işi için de kârı yok falan filan demiyorum. Sadece alacağın belli satacağın belli. Örneğin, Türkiye de kendini aşmış bir tavuk döner markasından bayilik alsan içine patates kızartması bile koyamıyorsun. Bayiliğin bu tür yönleri, yenilikleri engeller diye düşünüyorum :)

• quote:

Hpcam özgün ol bence. Hiçbir markanın bayisi olma. Çiğköfte işi zor bir iş değil. Özellikle İstanbul’da özgün olup müşterinin gözü önünde yoğuran ve çok sağlam iş yapan örnekler var. Ha dersen ki ben yapamam becerim yok, zaten hiç kalkışma bence
    Yakınlarımda bir kokoreçci var. Gece 22'den sonra şişler bitene kadar çalışıyor. Ne zaman görsem 15 kişiden fazla adam sırada. Mekanda değil seyyar. Issız denecek bir yerde.
    100 metre ileride başka kokoreçci var. Arabası daha albenili. Bekleyen adam yok. Hatta o an kokoreç alan görmen de zor.
    Bu adam ağzında kuş tutsa giderini yakalayamaz.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Üstüne bir de temiz yaptığını kanıtlamışsa. Paraya para demez

• quote:

Hocam ben tabiki de noname olanlardan bahsetmiyorum :) oturduğum semtte de pek çok bilinmeyen çiğköfteci var. Onlar da etliye sütlüye karışmadan hazır alıyorlar köftelerini:) Benim anlatmak istediğim özgünlük bu değil. Eğer kabiliyetin varsa fabrikasyon değil el emeğiyle yoğurur satarsın. Ve lezzet olarak bir adım öne geçersin. Ayrıca söylediğim tarzın bir çok muadili var. Bu işin içindeysen biliyor olmalısın. Bayilik işi için de kârı yok falan filan demiyorum. Sadece alacağın belli satacağın belli. Örneğin, Türkiye de kendini aşmış bir tavuk döner markasından bayilik alsan içine patates kızartması bile koyamıyorsun. Bayiliğin bu tür yönleri, yenilikleri engeller diye düşünüyorum :)
    anlıyorum evet ama o dediğinden koskoca istanbulda 2 adam var :) 1- Gakgoş usta 2-Şirievler organik diye bir yer yani. Macera aramak isteyenler deneyebilir. ben bilindik markadan şaşmam.

• midnight18 M kullanıcısına yanıt
    Bir yaramazlık yoksa tamamdır.

kolay gelsin :)
  • Damak zevki olarak komagene daha uygundur.Bizim cadde yürüyüş yolu , 3-4 apartman arayla iki dükkan var ve komagene neredeyse 5 katı iş yapıyor ve tatlıses’in konsepti samimi gelmiyor.

İçine pilav tezgahıda koyaraan çok güzel olur.

• Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler. Telefonumu değiştirdim forumun mobil versiyonunu telefonuma kurdum daha kolay giriş yapabiliyorum artık. Pm de ki sorularınızın hepsini cevap verdim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Devir zor! Geçim zor! Herkesin kendi işinin patronu olmasını isterim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 🔥🔥🔥 işletmeler yeterince aydın ve canlı olmalıdır arkadaşlar

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum

• Yılların konusu maşallah ne günler geride kalmış. Attığınız tüm mesajları geç de olsa cevapladım arkadaşlar.

• ne durumdasınız hocam bahseder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: midnight18

tatlıses 5000 tl komagene 10000 tl isim hakkı istiyor ama tatlıses ismi halkta negatif bir oluşum izlendirir korkusundayım , komagenede bildigim eski bir marka ikisindende randevu talebi ettim şuan sadece komagene cevap verdi.ofisini ve imalatını perşembe günü bi tanıtım yapacaklar ama henüz karar vermiş değilim

Açıldığı zaman Tatlıses yiyordum dükkan az iş yaptı kapandı burda ama tadı diğer markalara göre çok öndeydi yakınımda Tatlıses olsa ilk tercihim olur

• Şuan için öyle bir tercih yapmak ticareten sana kazadırmayabilir dostum. 7-8 yıl önce belki ama şuan rekabetci bir marka değil artık tatlıses.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.