Şimdi Ara

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
9
Favori
106.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim buradaki battalbey baya iş yapıyor gibi yemeksepetinden. puanı baya yüksek yorumlar falan çok..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikko

yemeksepeti’ne girdin mi hocam?
    Bizim buradaki battalbey baya iş yapıyor gibi yemeksepetinden. puanı baya yüksek yorumlar falan çok..
    evet yapıyorum ama paket servisci bazen sorun olabiliyor. tam performans alamadığım zamanlar da oldu ama yemeksepeti çok iyi bir ek gelir.
  • çiğ köfteyi çok seviyorum kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transskek kullanıcısına yanıt
    sevilmeyecek gibi değil ki :) ben her gün 1 tane yerim halen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnight18

Adresini söyle göndereyim :D o kadar ağırlığımız var.
    eyvallahh hocam yemis kadar oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

eyvallahh hocam yemis kadar oldum

Alıntıları Göster
    Hocam kullanıcı adın çok güzelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnight18

Merak edenlere işler yolunda çok şükür :)
    heryerden kalite akıyor

• Komagene vardı bizim mahallede çok tutunamadı hemen kapandı. Kahta diye çiğköfteci var bizim burada marka mı bilmiyorum belki kendi yeridir. Adı olmamasına rağmen senelerdir ayakta ve iyi de kazandığını düşünüyorum. İsimden ziyade f/p önem verirsen çok daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Hocam kullanıcı adın çok güzelmiş

Alıntıları Göster
    ben de cok severim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Komagene vardı bizim mahallede çok tutunamadı hemen kapandı. Kahta diye çiğköfteci var bizim burada marka mı bilmiyorum belki kendi yeridir. Adı olmamasına rağmen senelerdir ayakta ve iyi de kazandığını düşünüyorum. İsimden ziyade f/p önem verirsen çok daha iyi olur.
    Katılıyorum bir de Cesa var, onu da hiç sevmedim ne lavaşında hayır var ne çiğköftesinde.
    Kahta dediğiniz gibi güzel ve f/p tam anlamıyla. Biz gittiğimizde adam sosu ve lavaşı sınırsız sunuyordu önümüze.
    Kişiden kişiye değişir tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmeto

Bu mesaj silindi.
    İşe girmek için gereken sermaye 20 bin tl ile 50 bin tl arasında değişir. ( Tuttuğun dükkanın durumu . mt2 ve kullanılan malzemeye göre )

İlden ile tabiki fark eder istanbul ve büyük iller de yerine göre değişir ama kiralar biraz daha yüksek , anadolu da tabi ki daha ucuzdur.
  • Tavuklu pilav, soğuk meze vs de satıyor musunuz?

Tavuklu pilav da hazır olarak mı geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Komagene vardı bizim mahallede çok tutunamadı hemen kapandı. Kahta diye çiğköfteci var bizim burada marka mı bilmiyorum belki kendi yeridir. Adı olmamasına rağmen senelerdir ayakta ve iyi de kazandığını düşünüyorum. İsimden ziyade f/p önem verirsen çok daha iyi olur.
    marka önemli midir? bence önemlidir. şöyle düşün BMV , Toyota , Renault 3 marka , hepsi de araba sonuçda ayağını yerden kesiyor.
    lakin iyi araba , iyi şöför olduktan sonra uçar gidersin. Yani BMW Ve iyi şöför olmak önemli. İşletme kısmına gelirsek yani esnaflık da iyi marka ve iyi esnaf olursan çok kazanırsın.

Siz siz olun ürün çeşidi olmayan markanın bayiliğini almayın arkadaşlar.

Ne gibi mesela ;

Tavuklu Pilav , Yaprak Sarma , Hazır Yemekler , İçli Köfte , Körili Tavuk , Soya soslu tavuk , haydari , acılı ezme , kadınbudu köfte , daha onlarcası

bir de önemli olan şey sunum görsel tezgah şovu arkadaşlar. Ben bu işin içinde 6 yıldır varım. şov olmadan olmaz. görsel olmadan olmaz.

O yüzden marka da önemli işletmeci de önemli.

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    tabiki önemli bir satışa sahip tavuklu pilav. iyi ciro sağlıyor.
  • Gorsel olarak cok iyi hocam dukkan bol kazanclar.İstanbul'da hangi semtte belki yolumuz duserse ugrariz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Kadıköy tarafındayım. Beklerim tüm Forumu :))
  • Hpcam özgün ol bence. Hiçbir markanın bayisi olma. Çiğköfte işi zor bir iş değil. Özellikle İstanbul’da özgün olup müşterinin gözü önünde yoğuran ve çok sağlam iş yapan örnekler var. Ha dersen ki ben yapamam becerim yok, zaten hiç kalkışma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arabişillo -- 30 Ağustos 2018; 0:12:48 >
  • Macera aramaya gerek yok, komagene gayet güzel. Şahsen bilmediğim bir yere gitsem ve komagene ve x(yerel) çiğ köftecileri olsa tadından emin olduğum komageneden alırım kesinlikle.
  • Kadıköy’ün neresinde dükkanınız. Bir gün yolum düşünce yemek için gelirim nasip olursa

Çok seviyorum Komagene’nin çiğköftesini Her gün olsa her gün yerim

• Hayır öyle birşey demedim. Daha mantıklı ve kazançlı olacağını düşündüğüm için özgün olsun dedim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.