Şimdi Ara

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
9
Favori
106.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kendime Caylar

quote:

Orijinalden alıntı: tnejat

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben Muğla’da Baktat ve Su-Çi Çiğköfte markalarının üretici firma sahibi T.Nejat ALTIN .
    Muğla’da halen üretime devam etmekte olan Baktat ve Su-Çi Marka çiğköfte üretim tesislerinin sahibiyim. Şartları yerine getirmek koşuluyla ülke içinde her bölgeye ücretsiz çiğköfte bayilikleri verilecektir. Üretimde kullanılan hammaddenin tamamı Antep, Urfa, Kilis, Mersin bölgelerinde yerinde temin edilmekte, üretim bandında sorumlu yönetici kontrolünde üretim yapılmaktadır. Ayrıca ürün el değmeden makinelerde, hijyenik ortam ve koşullarda, Tarım Köy işleri izin ve belgeleri(Gıda sicili, gıda üretim izni…) alınmış, TPE’den marka tescilli, TOBB’den barkodlu… sonuç olarak tüm yasal izin ve belgeleri ile üretilmekte, aynı zamanda Avrupa'ya ihraç edilmektedir. Görüşmek için lütfen arayınız.
    GSM: 0 554 343 21 86 e-mail: nejataltin@hotmail.com
    Saygılarımızla...

hocam çiğköfte çekilişi yapın bence

Çekilişe katılmak istiyorum.

• Komagene kadar berbat çiğ köfte yemedim. En iyisi adıyamanlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Komagene kadar berbat çiğ köfte yemedim. En iyisi adıyamanlı.

+ fındık mı yiyoz çiğköfte mi belli değil. Bence oses çok iyi ama yapan yere göre değişiyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: csknfrt

Arkadaşım Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun Allah utandırmasın...

Birkaç sorum var cevaplarsan sevinirim;

- Güncel olarak bu işin maliyeti nedir?
    - Ürünlerde kazanç oranı nedir? (2 liaraya gelen 4 liaraya mı veriliyor)
    - Komagene'ye kar'dan pay veriliyor mu?
    - Bir kota var mı? İlla bu kadar ürün satacaksın satamasan da alacaksın gibi bir zorlama oluyor mu?
    - Bu tavuk pilav vs. hazır mı geliyor nasıl oluyor?
    - Elektrik ve su masrafı nasıl?
    - Diyelim ki; Kira , fatura ,personel giderleri vb. ile aylık 6000 TL sabit gider var. Ürünlerin üreticiden alınma maliyetini henüz eklemedik. Ürünlerinde maliyetini ekleyerek ne kadarlık satış yapmamız gerekir?

Madde madde cevaplayabilirsen ve hakkını halal edersen sevinirim.

Tekrar hayırlı kazançlar dilerim.

Merhaba ,

Amin cümlemizin inşallah.

Soruların cevabı

1- Bu işin maliyeti şöyledir.
    Ortalama bir dükkan 30 bin tl ile 50 bin tl arasında değişen bir yatırım maliyeti gerekiyor.
    Bu dükkanın fiziki şartlarına ve durumuna göre yapacağın tadilata göre değişir ( Kapı pencere fayans elektrik vs )

2-Ürünler de kazanç oranı ort %110 ile %130 arasındadır. 2 liraya gelen ürünü 4,5 tl civarında satarsın gibi düşün
    veya 30000 tl ciro yaptığını varsayalım mal mal maliyetin 13.500 tl seviyesinde çıkar.
    Tabi burada senin işletme kabiliyetin çok önemli , 30000 - 13500 tl yaparsak eğer 16500 tl brüt karın sana kalır
    Brüt karından Elektrik - Su - Kira - varsa Personel - Muhasebe - Telefon İnternet - v.b giderlerini düşmen lazım.
    Ben senin için düşeyim :)

30000 - Aylık ciron
    13500 - Mal Maliyeti
    16500 - Kalan ( Brüt Kar. )
    2500 - Kira ( Ortalama bir kira hesapladım ister artır ister düşür sana kalmış )
    14000 - Kalan
    4000 - Eleman ( 2 eleman hesapladım sigorta dahil)
    1000- Elektrik Su Telefon
    1000 - Muh. Diğer Masrfalar
    500 - vergi stopaj.
    500 - Görünmeyen giderler.
    7000 tl net kar sana kalır.

3 - Komagene de kar payı yok sadece reklam payı var %6 oranında kendi ürünlerinde o da mal maliyetinin içine dahil ettim.

4- Bir kota yok. ama sürekli denetim ve satış baskıları var buda işletmeleri olumlu etkiliyor diye düşünüyorum. Bazı prestijli ürünler var örneğin şerbet gibi onları zorunlu tutabilir olmazsa olmaz diye. sözleşmede hakları var.

5-Herşey hazır geliyor sen sadece ısıtıp süsleyip servis ediyorsun basit.

6- Elektrik 500- 700 arası Su - 50 ile 150 arası

7- Başa baş noktasını sormuşsun biraz daha anlatırsam işletme derslerine hoca olarak kabul ederler artık beni :)))
    Eğer 6000 tl lik bir giderin var ise mal maliyeti hariç
    Ort 11000 - ila 11500 tl arası ciro yaparsan zarar etmezsin
    Buda günlük olarak 383 tl ciro yapman gerekir demek.

Helal olsun.

Çok fazla girme şansım olmuyor. İş güç yoğun.
    Hepiniz Allaha emanet olun.

• Aylik ne kadar kar getiriyor hocam

Memnun musunuz şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: midnight18

tatlıses 5000 tl komagene 10000 tl isim hakkı istiyor ama tatlıses ismi halkta negatif bir oluşum izlendirir korkusundayım , komagenede bildigim eski bir marka ikisindende randevu talebi ettim şuan sadece komagene cevap verdi.ofisini ve imalatını perşembe günü bi tanıtım yapacaklar ama henüz karar vermiş değilim

Battalbey zirve bu konuda. Çevremde de herkes battalbey veya battalzade yerler. Komagene tatlıses dandik yerlere benziyorlar. Bizim burda öyle yani. Kötü mahallelerde onlar var. Gidip yemem. Çoğu kişide benim gibi düşünüyor.

• Bence komagene al hem daha çok tanınıyor daha fazla kazanırsın ;)

• Sayın midnight18 ben de kendi mahallemdeki bir bayiyi devralmak için görüşmeler yaptım. Kendileri günde 13 14 kilo kadar sattıklarını iddia ediyorlar. Dükkanda motor ve klima var ayrıca kirası çok uygun aylık 500 tl bahsettiğim muhit hatayda ve mahallede evler bile 800 900 arası. 56 bin tl istediler devir için ben 50 ye anlaşılır gibi düşünüyorum. Yeni bir bayi açılışı hesaplamalarıma göre 35 bin civarına mal oluyor sizce aradaki 15 bin tl hazır müşteri için ve kurulu düzen için verilir mi? Son sorum ise devralma esnasında teminat imzalanacağını söylediler bunu biraz açabilir misiniz ? Şimdiden cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı kazançlar.
  • onurgurler0 O kullanıcısına yanıt
    Bence değer. bir birikimi satın alıyorsun 13 14 kg da 800 900 tl ciro yapıyor demiş onu biraz sallamış.
    Tahminimce cirosu 550 - 700 tl arasında. Şirket yetkilileri ile görüş derim onlar da bayi bayi satış rakamı var. Daha net olur senin için.
  • Vay be yıllar oldu bu konuyu açalı maşallah

•  Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum

Merak edenlere işler yolunda çok şükür :)

• bana 10tllik paket olsun bol lavas

• Izmir de mi yer?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ,

mesajlarınızı gördüm. Profil onayı ile alakalı bir sorun yaşıyorum.
    onayın ardından sorularınıza tek tek cevap yazıyor olacağım.
  • quote:

Merak edenlere işler yolunda çok şükür :)
    Allah kazancını bol etsin hocam. Dükkanın çok güzel görünüyor.

• Hocam noldu bayileri kaça çıkardın ülkeye açıldın mı dh'ın çiköftecisi( ayrıca çiğköfteci piyasası patlamadan 5 yıl önce atilmissiniz öngörünüzü kutluyorum, helal geliriniz katlanarak devam etsin inşallah)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bayilik rakamını güncelleyeyim.
    Sisteme girdiğimde 260 bayilerdi :)) şimdi 1030 bayi çılgın bir büyüme
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Hayır istanbul da , memleketim izmir :) imzamda öyle kalmış.
  • bubirihbardir kullanıcısına yanıt
    :) Kaça çıkardın derken onu anlamadım hala duruyor bayiler. Evet 6 yıl oldu. Çiğköfte piyasası ilginç bir piyasa , özellikle gençler çok seviyor ve bu çok önemli.
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Adresini söyle göndereyim :D o kadar ağırlığımız var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.