Şimdi Ara

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
9
Favori
106.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furky41

Çiğ köfteyi kaça alıyorsunuz merak ediyorum. :)

geçen sene bizim arkadaşın bayiisi vardı.kilosunu 5tlye alıyordu.(battalbey diğer adıyla çiğ köfteci sait)
    lavaşlarıda bimden alıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

çiğ köfte, [size=4]çiğ kıymadan yarım saatte hazırlanır ve [size=4]5 dakika'da tüketilir...

Hocam ev dışında yemeyin etli çiğ köftv
    köfte, durdukça bakterileniyormuş. Yapıldıktan sonra hemen tüketilmeliymiş yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsamiea miydi neydi en iyisi o bence.

• midnight18 M kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda karabiber ve tuzu fazla koymaya başladılar.Yedikten sonra tansiyonum çıkıyordu, o derece.Siz hiç bu yönde hiç şikayet aldınız mı?
  • Meşhur Adıyaman çiğköftecisi ÖMER AYBAK VEYA komagene

• kardeş açacağın yerde önceden açılmış çiğköfteci olmasın batar gidersin bizim 50 metre aralıkla 3 tane açtılar ilki adam akıllı ayakta sadece. biri ev yemeğine çevirdi.
  • Biyeseni niye eledin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komagene tabikii birde hint acısı getirirsen kanaatimce baya satarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maybe one day.

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Çiğ köfteyi kaça alıyorsunuz merak ediyorum. :)

geçen sene bizim arkadaşın bayiisi vardı.kilosunu 5tlye alıyordu.(battalbey diğer adıyla çiğ köfteci sait)
    lavaşlarıda bimden alıyordu.

Karı baya yüksek yani neredeyse bir tanesinde 100 gr çiğ köfte yok tanesini 2.50 tl den falan satıyorlar bide
  • çiğköftemm diye bir marka var.bilmiyorum bayilik veriyor mu ama efsane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Son zamanlarda karabiber ve tuzu fazla koymaya başladılar.Yedikten sonra tansiyonum çıkıyordu, o derece.Siz hiç bu yönde hiç şikayet aldınız mı?

Ara ara damak ve zevklere göre tuz şikayeti alıyoruz ama ürünün içinde karabiber yok üstadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Bu kadar yılda batmıştır büyük ihtimalle

Allah korusun hocam ne batması :)) durmadan çalışıyoruz şükürler olsun devam... pm den tüm mesajlarınızı cevapladım arkadaşlar ara ara girmeye çalışıyorum.
  • Acaba bole bı bayılık acmaya kalsan tam ne kadar bı ucret ıle kapatırsın ısı ...

bayılık- işte devlete odenen vergıler falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Acaba bole bı bayılık acmaya kalsan tam ne kadar bı ucret ıle kapatırsın ısı ...

kurban bayramından önce bir şube açtım , tüm masrafları içinde ki mal dahil 32000 tl tuttu ( Elektrik , Fayans ,Dolaplar , Mutfak , Depo , Tabela , Ruhsat , Kompozit vs ), açacağın dükkanın tadilat durumuna göre değişir kalite kalite 20 bin tl ye bile açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnight18

quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Acaba bole bı bayılık acmaya kalsan tam ne kadar bı ucret ıle kapatırsın ısı ...

kurban bayramından önce bir şube açtım , tüm masrafları içinde ki mal dahil 32000 tl tuttu ( Elektrik , Fayans ,Dolaplar , Mutfak , Depo , Tabela , Ruhsat , Kompozit vs ), açacağın dükkanın tadilat durumuna göre değişir kalite kalite 20 bin tl ye bile açabilirsin.

Pekı yatırdığın paranın Dönüşü oluyormu

• 7 ile 12 ay arasında geri alabilirsin o senin çalışmana bağlı , ort 4 bin tl ile 15 bin tl arası kazanabilirsin hesabını kitabını yap işte :))
  • Hepinize merhabalar arkadaşlar saygılar sevgiler.

Uzun zamandır foruma giremiyorum yeni açtığım dükkanımı sizinle paylaşıyorum. Mutlaka hepinizi beklerim.
    Ara ara pm lere cevap vermeye çalışıyorum.

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnight18 -- 17 Mayıs 2016; 20:12:17 >

• Arkadaşım Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun Allah utandırmasın...

Birkaç sorum var cevaplarsan sevinirim;

- Güncel olarak bu işin maliyeti nedir?
    - Ürünlerde kazanç oranı nedir? (2 liaraya gelen 4 liaraya mı veriliyor)
    - Komagene'ye kar'dan pay veriliyor mu?
    - Bir kota var mı? İlla bu kadar ürün satacaksın satamasan da alacaksın gibi bir zorlama oluyor mu?
    - Bu tavuk pilav vs. hazır mı geliyor nasıl oluyor?
    - Elektrik ve su masrafı nasıl?
    - Diyelim ki; Kira , fatura ,personel giderleri vb. ile aylık 6000 TL sabit gider var. Ürünlerin üreticiden alınma maliyetini henüz eklemedik. Ürünlerinde maliyetini ekleyerek ne kadarlık satış yapmamız gerekir?

Madde madde cevaplayabilirsen ve hakkını halal edersen sevinirim.

Tekrar hayırlı kazançlar dilerim.
  • midnight18 M kullanıcısına yanıt
    Allah hayırlı helal kazanç nasip etsin hocam. Yukarıdaki soruların cevabını merak ediyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: tnejat

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben Muğla’da Baktat ve Su-Çi Çiğköfte markalarının üretici firma sahibi T.Nejat ALTIN .
    Muğla’da halen üretime devam etmekte olan Baktat ve Su-Çi Marka çiğköfte üretim tesislerinin sahibiyim. Şartları yerine getirmek koşuluyla ülke içinde her bölgeye ücretsiz çiğköfte bayilikleri verilecektir. Üretimde kullanılan hammaddenin tamamı Antep, Urfa, Kilis, Mersin bölgelerinde yerinde temin edilmekte, üretim bandında sorumlu yönetici kontrolünde üretim yapılmaktadır. Ayrıca ürün el değmeden makinelerde, hijyenik ortam ve koşullarda, Tarım Köy işleri izin ve belgeleri(Gıda sicili, gıda üretim izni…) alınmış, TPE’den marka tescilli, TOBB’den barkodlu… sonuç olarak tüm yasal izin ve belgeleri ile üretilmekte, aynı zamanda Avrupa'ya ihraç edilmektedir. Görüşmek için lütfen arayınız.
    GSM: 0 554 343 21 86 e-mail: nejataltin@hotmail.com
    Saygılarımızla...

hocam çiğköfte çekilişi yapın bence

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.