urfada her yemeğin yanında ayran içmek farzmı acaba dostum
quote:
Orijinalden alıntı: C♯
Emeğine sağlık
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: juniourtexas
urfada her yemeğin yanında ayran içmek farzmı acaba dostum
valla öyle
merhaba,
İstanbulda bir lokanta varmı bunları bulabileceğimiz?
Bu Dükkanlarda yapılanlar etsiz ama ondan farklı olabilirmi siz etli yapmışsınız ?
Zıhaha, oruç oruç hort. Bu konuya bakın hepiniz.
Miroğlu Allah razı olsun kardeşim, yaklaşık bir senedir yumurtalı çiğ köfte yoğuruyorum sayende.
Eşe dosta hep yedirdim, bu diyorlar çiğ köftenin üst versiyonu. Kayın peder dükkan açalım dedi :)
Tabi yumurtalı çiğ köfte demiyorum, değişik çiğ köfte diyorum, öyle söylenince "ıyy yumurtayı çiğ mi koyuyon" gibi saçma önyargılar oluyor :)) Malumdur önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur(aynştayn). Bi türlü yediremiyon caanım köfteyi
Bi de yumurta belli olmasın diye yumurtayı koyunca fazladan yoğuruyorum bişi olmuyo, güzel oluyo yine.
Allah razı olsun hocam baya bi tarif aldık sayenizde
quote:
Orijinalden alıntı: omeri7
merhaba,
İstanbulda bir lokanta varmı bunları bulabileceğimiz?
Miroğlu Allah razı olsun kardeşim, yaklaşık bir senedir yumurtalı çiğ köfte yoğuruyorum sayende.
Eşe dosta hep yedirdim, bu diyorlar çiğ köftenin üst versiyonu. Kayın peder dükkan açalım dedi :)
Tabi yumurtalı çiğ köfte demiyorum, değişik çiğ köfte diyorum, öyle söylenince "ıyy yumurtayı çiğ mi koyuyon" gibi saçma önyargılar oluyor :)) Malumdur önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur(aynştayn). Bi türlü yediremiyon caanım köfteyi
Bi de yumurta belli olmasın diye yumurtayı koyunca fazladan yoğuruyorum bişi olmuyo, güzel oluyo yine.
Allah sizden de razı olsun , rica ederim , afiyet olsun.
yalnız yumurtaları çok yogurmayın , ezmeyin fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav
Allah razı olsun hocam baya bi tarif aldık sayenizde
Sağolun, Allah sizden de razı olsun.
bir yemeklere baktım bir de göbeğime . gerçekten emek verilmiş güzel bir konu .
quote:
Orijinalden alıntı: kaniloskaalin
bir yemeklere baktım bir de göbeğime . gerçekten emek verilmiş güzel bir konu .
teşekkürler.
hocam şöyle yağsız tarifler yokmu??
Abim beee gece gece ağzımın suları aktı yemin ediyorum ekranı ısırasım geldi :D Sizin ve annenizin ellerine kollarına sağlık gerçekten fotoğraflara bakarken yemiş kadar oldum sayenizde. Hayatımda hiç İstanbul dışında diğer şehirlerde yapılan yemeklerden yemedim ama kışın inşallah Şanlıurfa yemeklerinin hepsi olmasa bile birçoğunu deneyeceğim...
quote:
Orijinalden alıntı: Into_to_Wild
hocam şöyle yağsız tarifler yokmu??
valla olanlar bunlar şimdilik.
quote:
Orijinalden alıntı: PrimalRage
Abim beee gece gece ağzımın suları aktı yemin ediyorum ekranı ısırasım geldi :D Sizin ve annenizin ellerine kollarına sağlık gerçekten fotoğraflara bakarken yemiş kadar oldum sayenizde. Hayatımda hiç İstanbul dışında diğer şehirlerde yapılan yemeklerden yemedim ama kışın inşallah Şanlıurfa yemeklerinin hepsi olmasa bile birçoğunu deneyeceğim...
çok teşekkürler.
ölü fotolar yenilendi.
bir acı ve çiğköfte hayranı olarak konuyu yeni gördüm vakitlice incelemek ve videolara bakmak için favorilerime ekliyorum hocam ellerinize sağlık akşam akşam canım çekti valla
quote:
Orijinalden alıntı: bbbcomrade
bir acı ve çiğköfte hayranı olarak konuyu yeni gördüm vakitlice incelemek ve videolara bakmak için favorilerime ekliyorum hocam ellerinize sağlık akşam akşam canım çekti valla
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
bazıları kırmızı acı kullanıyor o halde siyah isot kullanmak lazım