Şimdi Ara

Çiğköfte seviyorsanız(Komagene),Benzin alıp, çiğköftede alabilirmisin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Çiğköfte seviyorsanız(Komagene),Benzin alıp, çiğköftede alabilirmisin

(En Son Oy Tarihi: 24.1.2017)
Giriş
  • Arabanızla Benzin istasyonuna gittiğinizde karnınız açsa Çiğ köfte(Komagene) yermisiniz ? Yada yarım kilo yada 1 kilo paket yaptırop eve götürmek istermisiniz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selolim -- 1 Eylül 2011; 1:30:12 >

• hayır dedim ama benzin istasyonu diye falan değil çiğköfte yemem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stone Cold

hayır dedim ama benzin istasyonu diye falan değil çiğköfte yemem :D

bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

çevre temiz görünüyorsa hiç acımam alır yerim.hatta kalabalıjk bi ortama gidiyosam daha da çok alırım :D

evet temizlik önemli tşk.
  • Aç karna yemem elbette de görüp de canım çekebilir, işte o an düşünmem değişkenleri Müşterinin gözüne gözüne sokulursa satış yapar, yok köşede ufak bi stand durcaksa bilemem. Hatta her gelenin ağzına ufacık bi parça ikram sokulsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Aç karna yemem elbette de görüp de canım çekebilir, işte o an düşünmem değişkenleri Müşterinin gözüne gözüne sokulursa satış yapar, yok köşede ufak bi stand durcaksa bilemem. Hatta her gelenin ağzına ufacık bi parça ikram sokulsa...

Çiğ köfte açılışı yapıldığı hafta bedava çiğ köfte olacak ama gözüne sokma işi biraz zor tabi , sadece market içinde büyük bir stand içinde çiğ köfteler sizi etkilermi bilmem :)

• Gözüne sokma derken reklamdan bahsediyordum, hani cama bi afiş tarzı vs vs "Burda çiğköfte var" diyebilsin yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Gözüne sokma derken reklamdan bahsediyordum, hani cama bi afiş tarzı vs vs "Burda çiğköfte var" diyebilsin yeter.

evet ya afişler markette çiğ köfte olduğunu iyi anlatmalı , araba içinde bekleyenleride içeri davet etmiş oluruz, tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.