Şimdi Ara

Çiğköfte seviyorsanız(Komagene),Benzin alıp, çiğköftede alabilirmisin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Çiğköfte seviyorsanız(Komagene),Benzin alıp, çiğköftede alabilirmisin

(En Son Oy Tarihi: 21.12.2018)
Giriş
  • Ankete devam ... Gerçi bu haftadan sonra gerçekleri görüp paylaşıcam sizinle.
  • Ben alırım. İki dürümü birleştirir nar ekşisini doldurur direksiyonda yerim. Ama öyle iki saat hazırlarsan yatar bu iş, çok seri olmak lazım. Şu Avrupa daki otomobil ile beklenen fast-foodlar gibi yani.
  • Hocam ben görsem hemen alırım, 1500 araba geliyorsa rahat 100 satış yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Ben alırım. İki dürümü birleştirir nar ekşisini doldurur direksiyonda yerim. Ama öyle iki saat hazırlarsan yatar bu iş, çok seri olmak lazım. Şu Avrupa daki otomobil ile beklenen fast-foodlar gibi yani.

benim en hızlı dürüm yapan kim yarışması başlatmama lazım ama arabayı kenara çekip de alabilirsin , bazılarıda yakıt alırken kasaya gidiyor , ozaman dürümde alırsa pompada bekleme süresi artabilir ... arkada bekleyenler için iyi olamyabilir ama benim drüm satışımı olumsuz etkilermi acaba, aslında 2 hızlı eleman en iyisi ... tşk.
  • Ürün gerçekten kaliteyse kesinlikle alırım.
  • geceden 100 tane dürüm, 10 tane de porsiyon çiğ köfte hazırlayıp tezgaha koyarsan bence daha çok satış olabilir. sonuçta insanlar benzinlikten ne kadar çabuk çıkarsak o kadar iyidir diye düşünürler. eğer ürünler hazırlanmış olursa müşteride vakit kaybedebilirim endişesi olmaz.

bir de 2,5 liralık çiğ köfteyi 4 liraya satmanı önermem. zaten hazır çiğ köfte olayında kira hariç sana iyi para kalıyor. sadece istasyona vereceğin yüzdeden dolayı en fazla 50 kuruş koy. çok kazanayım derken bütün malın elde kalmasın sonra.
  • Benzinlik buyukse biyere cekip alinabilir ama kucucuk bi yerse millet zaten hadi doldur da gidelim havasinda.Bizim millette zaten oyle anlayislidir ki yol ortasina araba birakip gideni mi ararsin,pompada arac birakani mi,Eger boyle olursa isletmecide zaten tutmaz seni.

Benzin aldiktan sonra park edecek,benzin alanlara ayak bagi olmayacaksa olabilir
  • Ben alırdım. Şimdi canım istedi hatta, olsa da yesek
  • benznlik iÅŸlekse neden olmasın, bide güzel mekan yapacksın açıkhava falan. Şahsen ben gelecem bi petrole, benzinimi alacam, çköftemi ycem, ustune cay gelecek sigaramı içeçem snra yola devam.
    Ben yerim yani.d
  • canım çiğ köfte çekti
  • oses aç işlek bir benzinlik olursa yıkarlar orayı
  • bence girişe reklam koyun içeriye stand açın çünkü girişe kurmak daha fazla para demek. komagene yerine oses olsa para basarsın. normalde komagene almam ama canım çok çiğköfte çekerse anca alırım komagene. başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selolim

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

benzin alana indirim tarzi olay olursa çokça satılir

Ya mobilden takip edip cevap yazabiliyorsun , ipad gibi cihazdan mı yazdın yoksa iphone gibi telefondanmı ? bende pc var sayfayı getircem diye canım çıkıyor :) ayrıca benzin istasyonu böyle bir anlaşmaya gidermi bence gitmez zaten bu istasyon diğer lerinden %7 indirimli, teşekkürler.

Mesajımı Lg GM735 ile yazdım :) Benzinlik böyle bir anlaşma yapabilir yıllar kısıklıda tünelin çıkışında benzinci patsoda indirim yapıyordu her gittiğimizde alırdık

Ayrıca pompa başına bir eleman yerleştir gelene gidene sorsun işler hızlanır bu arada hazır dürüm bırakma tezgahta salıyor kendisini tadi değişiyor hamuru ıslanınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga20 -- 1 Eylül 2011; 14:24:51 >

•  Çiğköfte seviyorsanız(Komagene),Benzin alıp, çiğköftede alabilirmisin
    TAT-SEV ÇİĞKÖFTE KATKISIZ %100DOĞAL KG 5 TL BİRKERE DENEMENİZ YETERLİ... YURT GENELİ HERYERE KARGO İLE SİPARİŞ ULAŞTIRILIR VE YURT GENELİ BAYİLİKLER VERİLECEKTİR GERÇEK ÇİĞKÖFTE ATMAK İSTİYORSAN TAM ZAMANI :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.