Şimdi Ara

cihaz açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3gs cihazım var. ipad basebandı ve 5.1.1 yüklü. cihazı baseband düşürmeye çalışırken bidaha açamadım. sonra ios6 ya yükseltiyim belkiaçılır dedim olmadı. tekrar 5.1.1 e düşürdüm snowbreeze ve itunes ile. ama fabrika ayarlarına döndü dedikten sonra cihaz açılmıyor kurtarma modunda bulundu diyor. ibooty ile açmaya çalıştım olmadı. redsnow ile boot yaptım yine olmadı elma geldikten sonra tekrar kapandı. kaç gündür uğraşıyorum nolur yardım edin??

• yok mu yardım edebilecek ya :(
  • durum çok karışık. başlığı konuyu özetler nitelikte bir cümle ile değiştir. çözebilirsin umarım.takip....
  • peki öyle yapiyim. kaç defa restore etmişliğim yap hiç böyle bişey görmedim. kimseden de cevap gelmiyor caresiz kaldım valla .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyrekomer

peki öyle yapiyim. kaç defa restore etmişliğim yap hiç böyle bişey görmedim. kimseden de cevap gelmiyor caresiz kaldım valla .s

Sıkma canını düzelir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleredo

brick olmuş olmasın çok bilgim yok ama +takip

brick derken ? cihaz yalan mı oldu yani
  • quote:

quote:

quote:

http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/59141-mujde_3g_ve3gs_lere_baseband_downgrade_geldi_resimli_anlatim.html oku istersen

ben de aynı bu yöntemle baseband düşürmeye çalıştım ekrandan yazılar aşağı doğru kaydıktan sonra telefon açılıyordu elmadan sonra geri kapandı işte. Sonra basebandını tekrar ipad yapıp restore edeyim dedim itunesle ipsw hazırladım yükledim ama tel yine açılmadı. kurtarma modunda kaldı. ibooty ile denedim redsnowla denedim ikisindede açılmadı elmadan sonra tam açılacakken ekranda respring olur gibi biey dönüyor bikaç saniye sonra kapanıyor telefon dfu modda kalıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/59141-mujde_3g_ve3gs_lere_baseband_downgrade_geldi_resimli_anlatim.html oku istersen

ben de aynı bu yöntemle baseband düşürmeye çalıştım ekrandan yazılar aşağı doğru kaydıktan sonra telefon açılıyordu elmadan sonra geri kapandı işte. Sonra basebandını tekrar ipad yapıp restore edeyim dedim itunesle ipsw hazırladım yükledim ama tel yine açılmadı. kurtarma modunda kaldı. ibooty ile denedim redsnowla denedim ikisindede açılmadı elmadan sonra tam açılacakken ekranda respring olur gibi biey dönüyor bikaç saniye sonra kapanıyor telefon dfu modda kalıyor

Bilmiyorum hocam bilgim yok baseband konusunda bir arkadaş yardımcı olur inşallah

saol yinede ilgilendiiğin için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.