Şimdi Ara

CİHAZ KAMPANYALARI NE KADAR EKONOMİK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BANA BU KONUYU İZAH EDEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
    ÖRNEK:AVEA SAMSUNG S4 KAMPANYASI.
    BEN 1.GRUP TARİFEYE SAHİP BİR KULLANICIYIM.BU KAMPANYADAN S4 ALMAK İSTERSEM TARİFEME EK 94 TL EKLENECEK.33 LİRADA TARİFEYE ÖDÜYORUM.94+34:127 TL EDİYOR.
    24 AY TAAHHÜT VERMEM GEREKİYOR.24*127:3048 TL EDİYOR.
    TELEFONUN PİYASA FİYATI 1600-1700 TL ARALIĞINDA.
    BU NASIL BİR KAMPANYA OLUYOR.KAMPANYA DEDİĞİN MÜŞTERİ LEHİNE GELİŞEN BİR SÜREÇ DEĞİL MİDİR? 2 SENE BENİ MÜŞTERİN YAPACAKSIN VE KARŞILIĞINDA 2256 TL'YE(TARİFE BEDELİNİ DÜŞÜNCE) BİR TELEFON SATACAKSIN.TEK AVANTAJ 24 TAKSİT OLMASI.
    BENİM GÖZDEN KAÇIRDIĞIM NOKTA NEDİR?YANLIŞ MI HESAP YAPIYORUM.AYDINLATICI CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.SAYGILAR..

• Hesabınızda yanlışlık yok.
    24 taksit olmasıda cok buyuk avantaj degil bence çunku 18ay taksit yapan yada 3erteleme 12taksit yapan kredi kartları var

Avantajı hiç yok dezavantajı çok var

Bu kampanyalardan yararlanan musteri kitlesi belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 31 Ağustos 2013; 17:01:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam imkanı olan insanlar gidiyor peşin paraya ya da kredi kartlarına alıyorlar,Benim gibi Öğrenci olanlar,kredi kartı limiti yetmediği için bu yola başvuruyor
    Ben Avea kullanıyorum,iphone 5 cihazı vodafondan kardeşimin hattı üzerine aldım.
    Tarife: HY1000 dk-HY1000 SMS - 1GB internet,fiyatı ise =59tl
    İphone 5 16 GB fiyatı aylık olarak 89 TL aylık ödediğimiz toplam tutar 148 tl
    İphone 5 maliyeti 89 * 24 = 2136 TL
    Ben bu telefonu 4 nisan da aldım ve İphone 5 fiyatları hala 2000Tl civarında,yani benim kaybettiğim birşey yok.ben bu cihazı almamış olsam bile o tarifeye aylık 59 tl para ödenecekti.
    Burada en akıllı hareket cihazın yanında 2 yıl boyunca kullanacagın tarifeyi çok dikkatli seçmek.Çünkü değiştiremediğin için ileride başına problem açabiliyor.

İhtiyacınız doğrultusunda doğru bir tarife seçip,İstediğiniz Cihazın bedeli,Teknoloji mağazalarında satılan peşin fiyatına denk geliyor ise bence alın hocam.Fazla bir fiyata denk geliyor ise o telefonu almanın bir anlamı kalmıyor.

Sizin cihaz epey bir pahalıya denk geliyor gerçekten oda tarfeden kaynaklanıyor hocam o yüzden o kadar pahalı..Oparatörler kendi tarifelerinde fiyat olarak en yüksek olanı seçenlere daha avantajlı sunuyor telefon fiyatlarını.

• Ogrenci olup 2 bin tl telefona vermek israftir

• Cihaz taahhutu bakiş açısına gore degişiyor. Ornegin galaxy s3 mini 1000dakika 1gb datayla 59lira.
    *diger operatorlerde 1000dakika1000sms1gb datanın 59 lira oldugunu dusundugumuzde cihaz bedava geliyor.
    *aveanın mayıs ayında 1000dakika 4gb datayı 29 liraya verdigini dusundugumuzde cihaz aylık 30 liradan fazlaya den geliyor.

Yada vodafone 150 liralık red elite tarifesine ayda 65 liraya iphone 5veriyor. Halbuki cihaz kontratı yapmayıp; yıllık kontrat yapsan 150liralik red tarifesi 120lira olacak.yani cihaz aslında sana 95 liraya mal oluyor.

Unutmayalım operatorler bize kaliteli hizmet sunma,hattımızla yaşadıgımız sorunları ivedikle çözme,sabit fiyat garantisini vs tahhut etmıyor; biz 2yıl,3yıl baglı kalacagımızı, faturalarımızı odeyecegimizi vs taahhut ediyoruz.

• Ben taahhütlü cihaz almam. 24 ay kısa bir süre değil. 24 boyunca onun borcunu ödemek. En fazla 10 ay taksitle cihaz alıyorum. Note2 aldım işte şu an onu kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.