Şimdi Ara

[CİHAZ POLİSLER TARAFINDAN BULUNDU]***MACBOOK AİR ÇALINDI FİND MY iPHONE'DAN ADAMIN YERİNİ GÖRÜYORUM. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
12
Favori
22.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar gördüğüm kadarı ile olay neticelenmiş ve konu sahibinin mesajlarından sonraki bölümde ikili tartışmalar ve konu dışı yorumlar başlamış durumda... Bu aşamadan sonra konunun devamı içerik ile alakasız bir hal alacağı için ve akabinde tartışmalar devam edeceği için burada noktayı koyalım.

Hepinize iyi forumlar dilerim.
  • Durum ile ilgili gelişmeler olduğu için, konu sahibinin isteği üzerine konunun kilidi açılmıştır.

İyi forumlar.

Bu mesaj bilgilendirme amaçlıdır. Alıntılamayınız, tartışmaya girmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Durum ile ilgili gelişmeler olduğu için, konu sahibinin isteği üzerine konunun kilidi açılmıştır.

İyi forumlar.

Bu mesaj bilgilendirme amaçlıdır. Alıntılamayınız, tartışmaya girmeyiniz.

Teşekkürler hocam ilginiz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin adınıza çok sevindim. Polisler tarafından bulundu yazısını görünce helal be dedim sanki benim malım bulunmuş gibi sevindim cidden.
  • Geçmiş olsun sevindim sizin adınıza
  • Film gibi. Adam hemen elden çıkartmış aleti. Taa urfalara kadar gitmiş. Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun bulduğunuza sevindim.
  • valla kendı cıhazım bulunmus kadar sevındım. forever fınd my phone
  • adınıza sevindim sizin sayenizde çözülmüş biraz teknolojiden anlayan formatı basardı
  • Gözünüz Aydın

• Hadi geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun

yalnız ben mi bilmiyorum acaba, ben uygulama ile kendi macbook umu aradığımda pilin yüzdesi yazmıyor? sadece doluluk oranı gözüküyor, eğer şarjdaysa da şarjdayken çıkan işaret çıkıyor.. acaba pil baya azalıncamı yüzde olarak gösteriyor??

hani babanız polise %7 kaldı demiş ya onu gördümde merak ettim? bi yerden aktif falan mı ediliyor ki?
  • Neden acıyorsun ki bu hırsızlara bırak çeksin cezasını içer de. Sabıkayı alnına yapıştırsın dünya' nın kaç bucak olduğunu öğrensin.

Bu arada büyük geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 18 Ekim 2012; 23:41:02 >
  • Vallahi uzun süredir takip ediyordum; çok sevindim

• gözünüz aydın hocam! çok sevindim!
  • geçmiş olsun hocam
  • geçmiş olsun hocam gözün aydın
  • Geçmiş olsun ne diyelim. Heyecan dolu saatler olmuş ama teknolojinin gözünü sevem işte
  • Hadi hayırlı olsun hocam :) acaba bu find my .... Programlarından laptobu veya iphonu kitledigimiz zaman karsı tarafın açma durumu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Son olarak notum: Arkadaşlar dini boyuttan bakarsak şunu söyleyebilirim ki helal para ile alinan bir malın basına kolay kolay bir iş gelmiyor. Eğer sizin de başınıza bir kaybolma ya da çalınma olayı gelirse tebareke suresinden 13. Ayeti surekli olarak okuyabildiginiz kadar okursaniz Allahın izniyle kaybolan cihaziniz bulunur.

Find my iphone ile bilgisayarı bulup, sonuçta olayı tebareke suresine bağlaman süper olmuş.!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.