Şimdi Ara

cihazın altındaki seri numarası silinmiş garanti sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihazın altında bulunan seri nurmarası silinmiş. garantiye göndericem. bir sorun cıkarmı. birde faturayı bulamadım sevk irsaliyesi var. garanti problem cıkarır mı

• Hocam ürünü göndermeden önce teknik servisle iletişime geçip durumu anlat. Yardımcı olurlar.

http://www.servispoint.com/iletisim.aspx
  • gönderdim. meteşe nin üstünden açıldı. ve açık giderek büyüdü ilk başta japon yapıştırıcısı surdum az sorunu önemsemedim kasada ufak bir açılma dedim ama tutmadığı gibi açıklık giderek büyüdü. 6 aylık pc de boyle sıne önemli bir parçanın bukadar dandik olması canımı sıktı. 2 nasıl olurda seri numarası silinebilir. bundan önce 4 tane daha dizütüm oldu hiç birinde menteşe ve seri numarasında silinme olmadı. birde msi dandik bir etiketle vidanın üstünü kapatmış o da yırtılmış. hiç pc mudahale etmediğim halde. 10bin alet bukadar dandık bir kasa olabilir. yarı parasından daha aza huawei pc aldım 3900tl amd 3500 var hem ince hem de ekranı ips ve daha iyi gözüküyor. hemde kasası aliminyum. kasa daha preminyum. hemde içincen samsun evo ssd çıktı 3600 okuma 3300 yazma vardı. msı da kıngson var m2. 550 yazma okuması olan şaka gibi.

sonuç olarak mng kargoyla orjinal kutusunda gönderdim farket tim kı kutunun üstünde ve garanti belgesinde seri numarası var umarım sorun çıkmaz. sonuçta kasadaki hata kullanıcı hatasıyla olabilecek birşey değil. internette buna benzer şikayetler gördüm resim olarak çekmediğim için bu görseli kullandım tam olarak olan buydu. açıklık daha da büyük bende. umarım sorun çıkarmazlar. bu arada dandik acer bile garantide eve gelip özel kutu taşıyan kurye tarafından alınıp hiç bir şey sorulmadan götürülüyordu. msı fatura diye tuturdu. zor buldum. birde mng kargo olmadığı için işçede yol teptim. neyse servis umarım sorun çıkarmaz. msı kalitesini görücez.
    cihazın altındaki seri numarası silinmiş garanti sorunsalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.