Şimdi Ara

Kasayı açmadan işlemci seri numarası öğrenme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bir konuda değerli fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım oldu. 2. el forumundan bir işlemci almayı planlıyorum. garanti durumunu sordum karşıdaki arkadaş. kutusu faturası olmadığını söyledi bende garanti kontrolü için kendisinden seri numarasını istedim. ancak karşıdaki arkadaş soğutucuyu sökemeyeceğini belirtti. bu yüzden programla işlemci seri numarasına bakmamız gerekiyor. bu mümkünmüdür? yardımlarınız için çok teşekkür ederim. iyi forumlar.

• cpu-z de belki vardır ama tam bilmiyorum.

@faturası yoksa nerden aldığını ne bileceksin?
    2-faturası ve garanti belgesi olmayan ürünü seri numarasıyla nasıl garantiye göndereceksin?
    3-Türkiyedeki garantileri bilmiyorsun heralde? kutusu yok diye geri gönderebilirler
  • ne kadar ucuz olduğu fark etmez mi?
  • Vallahi ben de bilmiyorum öyle bi' yazılım. Varsa öğreneyim.
  • Turkey

Bogazici Bilgisayar San. Tic. A.S.
    - CPU Master Distributor
    TR-34396 AYAZAĞA İSTANBUL
    Tel: +90 212 331 1000

Koyuncu Bilgisayar San. Tic. A.S.
    - CPU Channel Provider
    TR-34785 SARIGAZI - ISTANBUL
    Tel: +90 216 5288888

Arena Bilgisayar A.S.
    - CPU Channel Provider
    TR-34990 KEMERBURGAZ - ISTANBUL
    Tel: +90 212 364 6464

amd nin türkiye sayfasında verdiği yetkili distribütörler bunlar
  • @tobepeople hocam teşekkürler ben i7 950 alacaktım ancak satılmıştır şimdiye kadar.
  • sorun değil yeni gördüm bende başka bir şey arıyordum kutuda nerede yazıyor onu arıyordum ama bulamadım barkod no var sadece AC ile başlayan kısım lazım bana nerede yazıyor diye vatana gidip işlemci alacam da işlemcimi satınca seri numarası nerede yazıyorsa 0906 ile başlayanlardan alacam seri numarası onlar kilitli çekirdeği kesin açıyormuş...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Towarscke hocama sorabilirsin, kendisi amd konusunda baya bilgilidir.
  • ya arkadaşlar ikincil el parça almak istesem ödeme falan nasıl oluyo teslimat falan bilgilendirirseniz sevinirim
  • en güvenlisi elden teslim almak ve referanslarına bakmaktır
  • örnegin bende alisveris yapicama am bilgim yoka cıklarmsınız biraz daha rica etsem ???
  • forumdan alacaksan eğer aldığın kişinin referansı senden çoksa parayı sen önce yatırıyorsun sonra parça geliyor. senin referansı çoksa ilk önce karşıdaki kişinin göndermesi gerekiyor. ama göndermek istemeyenler çıkıyor tabi. en iyisi bulunduğun ilden elden almaktır. işlemci alacaksan mutlaka alırken stock hızlarında occt ve linx testlerini yap. sahibinden'den ve gg'dan alışveriş yapıyorsan da dediğim testleri yapmadan kesinlikle ödeme onayı verme.
  • teşekkür ederim ... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.