Şimdi Ara

İşlemci Seri Numarası Değiştirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim üzere böyle birşeyin mümkün olmayacağı konusunda bir çok bilgi aldım denebilir.
    Lakin mümkün olmasada imkansız değildir bence.

Spoofing tarzı veya manuel olarak değiştirebilme şansımız varmıdır arkadaşlar?

Mesela Hardware ID değiştirebilen PBDownForc programı var ve hala işe yarıyor birde işlemciyi spoof (fake) yapan program veya taktik biliyormusunuz acaba?

Eğer programcıysanız ve böyle bir spoofing (hem işlemciyi hemde anakart bilgilerini değiştirmeye yarayan) programı bana satabilirsiniz ücretini siz belirleyin.

Gerçekten yıllardır araştırdığım fakat işin içinden çıkamadığım bi sorun rica ediyorum yardımınıza çok ihtiyacım var..

Teşekkürler

• Yabancı forumlarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir şeyi ne için kullanacaksınız ki? söylediklerim yanlış anlaşılmasın lütfen lazım size değil, bunun gibi programlar kullanıcıları alım-satım esnasında kolaylıkla kandırabilir. internette özellikle yabancı sitelerde çok fazla ürün var böyle. en basit örneği de 2tb'lık flash diskler. 2tb yazar ama 8-16gb'tan fazlasını yazsmazsınız sonrasında bilgisayarınızı bile kilitler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkür ederim lakin activex kontrollü bir sistemde ban atıldığında doğrudan işlemci bilgilerine atıyor haliyle o makinede hiçbir şekilde ban kalkmıyor.

işlemci değiştirip girdiğimde ise banın kalktığını biliyorum.

söz konusu olan harddisk değil işlemci.. böyle bi fake uygulaması bilen varmıdır acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.