Şimdi Ara

HDD seri numarısı değiştirme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar kolay gelsin ben bi online oyun sitesinde banlandım oyuna tekrar döne bilmem için Hdd numarımı değiştirmem gerekiyor ama nasıl yapacamı bilemiyorum bana kolay anlatarak yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler.

• iyigünler sizede.disk seri numarası kontrol kartında kayıtlı oldugu için degiştirmen söz konusu olamaz.Ki oyun sitesinden banlanacak olsan ipden banlarlar hdd den degil.Yanılıyorsam af ola.
  • oyun sıtesı senın hdd nın ustunde yazan serı numarasını nasıl gorebılıyor ?
  • ben bilmiyorum bana öyle dediler bu yüzden araştırıyordum peki oyuna girmem için ne yapabilirim ?
  • account (üyelik) banlanmıştır.Tekrardan üye olup hesap açman gerekir.Sıfırdan başlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord0fwar

İyi günler arkadaşlar kolay gelsin ben bi online oyun sitesinde banlandım oyuna tekrar döne bilmem için Hdd numarımı değiştirmem gerekiyor ama nasıl yapacamı bilemiyorum bana kolay anlatarak yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler.

Kim demişse seni kandırmış

HDD numarasını kimse göremez sen bile göremessin anca ya biosa girip görürsün bir ihtimal olmadı kasanın içini açıp hdd yi söküp görürsün ,

çeşitli ban atma vardır 1: site senin nickini banlar 2:ip adresini banlar 3: en kötüsüde mac adresini banlarlar başka birşey bilmiom valla arkadaşlarında dediği gibi yeni bir nick alıp girmeyi dene . hdd seri no banlanmış

• cogu kısı dınamık ıp kullandıgı ıcın ıp ban olması dusuk ıhtımal buyuk ıhtımal mac adresınız banlanmıstır bunudegıstıren programlar var degıstırırsenız buyuk ıhtımal oyuna doneceksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nickim banlamadı mac adresini nasıl deyiştire biliriz pogram önerirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord0fwar

nickim banlamadı mac adresini nasıl deyiştire biliriz pogram önerirmisiniz.

Amac
    ialçlı bulursun
  • Pegasus kardeşim güzel konuya degindin ama arkadaş online oyundan bahsediyor.ıp degiştirme programlarını kullanırsa bir sonraki teknik yardımdaki sorunu oyunda lag var adı altında ve yahutta çok ciddi bir baglantı düşmesi diyalogu gerçekleşecektir.Devamlı statik ip degiştirme söz konusu programda.
    http://smactool.com/smac/smac20_download/smac20_setup.exe

Programı kurup çalıştırarak MAC adresinizin son iki hanesini değiştirebilirsiniz. Bilgisayarını resetlemeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetrus -- 29 Mayıs 2009; 19:03:36 >
  • aslında forumda araştırırsanın msdosta mac adresini değiştirmeyi bulursunuz hemde son 2 değil hepsini ama ya tutarsa hesabı
  • hayati adama hdd banlanmıştır demişler sen kalkıp mac adresini degiştir diyorsun:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanesendemir

Pegasus kardeşim güzel konuya degindin ama arkadaş online oyundan bahsediyor.ıp degiştirme programlarını kullanırsa bir sonraki teknik yardımdaki sorunu oyunda lag var adı altında ve yahutta çok ciddi bir baglantı düşmesi diyalogu gerçekleşecektir.Devamlı statik ip degiştirme söz konusu programda.
    http://smactool.com/smac/smac20_download/smac20_setup.exe

Programı kurup çalıştırarak MAC adresinizin son iki hanesini değiştirebilirsiniz. Bilgisayarını resetlemeyi unutma.

bu programı açmıştım ama kullanamadım tablo çıktı ıd numarası istedi
    kolayca kullanımı anladtırmısın

• Madem o tip bir ıd numarası istedi ugraşma.ıd numarasıda ttnetin sana vermiş oldugu kullanıcı numarasıda denebilir.
    Senin için ufak bir araştırma yaptım Kullanabilecegin programıda umpload ettim açıklayıcı anlatımıda koydum.Umarım Verimli sonuç alırsın.Saygılarımla.
    http://rapidshare.com/files/238588840/K-_Mac.rar.html
  • tşkler bende araştırıp buldum ve giriş yaptım sağol
  • HDD ban öle bişi imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanesendemir

hayati adama hdd banlanmıştır demişler sen kalkıp mac adresini degiştir diyorsun:D

hdd nin banlandığını9 ilk defa sizden duyuyorum
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 34 yaşındayım ve bir bilgisayar firmasında yazılımcı-donanımcı olarak çalışıyorum.Bu konuyu okuduğum kadarıyla arkadaşımıza hdd bandan bahsetmişler ve burdakı arkadaşlarada nekadar saçma gelse de doğru söylemişler.Evet arkadaşlar hdd ban söz konusu.Eski web yazılımlarında en fazla ıp ban vardı ve sadece ıp adresimize atılabiliyordu.Ama son çıkan yazılımlarda(sesli chat panelleri,online oyunlarvb.)hdd mızın seri no suna ban atılmaktadır ve bu da ıp ban adı altında olmaktadır.Bunu değiştirme şansınız vardır.Ama legal değildir.Hdd nizde fabrika çıkış nosu ve internet çıkış nosu vardır.Fabrika çıkış nosunu değiştirme olayını herkes bilmez ve gizli tutulan bir bilgidir.Ama internet çıkış numarası için çeşitli programlar vardır.Yardımcı olduysam ne mutlu bana HERKES İYİ ÇALIŞMALAR..

• S.a dota diye bir oyunda ip ban yedim bana yardimci olur musunuz mac degistim olmadi modem resetledim olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paltalk da bir odadan ban yedim

1-hdd seri no değiştirdim
    2-mac adresi değiştirdim
    3-ip değiştirdim
    4-ssid adı değiştirdim
    5-programı kaldırdım kurdum
    6-bilgisayar adı değiştirdim.

ancak hala giremiyorum aynı modem üzerinden başka pc ile girebiliyorum kafayı yiyeceğim başka ne olabilir bu nasıl bir ban çeşidi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.