Şimdi Ara

' Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR ' demek ne anlama geliyor !? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
29.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ürün geri iadesi konusu farklı bir konu !
    garantiye giden ürünün tamiri veya yenisi ile değiştirilmesi farklı bir konu !
    konuda tamir dediğiniz için fikrimi söyledim !
  • Ariturka kullanıcısına yanıt
    dostum ben 1 aydır bekliyorum gerisini sen düşün. ha sana üç güne gelir beş güne gelir o başka mesele. telefonun modeli ne?
  • KayaMk kullanıcısına yanıt
    Galaxy s7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    çok yeni bir model olduğu için senin işlemlerin daha kısa sürecektir büyük ihtimal.
  • KayaMk kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur. 20.08.2016 tarihinde vermiştim

inşallah hocam.
  • ben Apple 6s aldım yurt dışı ve kayıtlı cihazım kamerasında Pembe kılcal ipe benzeyen zoom la birlikte büyüyen ve netliği bozulmayan bir iz vardı ve tuşlar içine kaçtı...

Gaziantep YETKİLİ Pupa Servise verdim 18/08/2016 da...

ve bu cuma günü yani 09/09/2016 da eğer Cumartesi günleri iş günü sayılıyorsa 20 iş günü doluyor...

SORUM ŞU :

telefonu Gaziantepteki PUPA Yetkili Servis Olmasına Ragmen Adanaya Göndermeleri bu 20 günlük süreyi etkiler mi? yani uzatırmı bu 20 iş günlük süreyi?

ve telefon değişim olacak ürün bekleniyor diyor...

Ben bir üst model almak istiyorum fark vererek 20 Günlük süre sonunda telefon değişimi olmasına rağmen gelmese yinede para iadesi veya üst modelle değişim yapabilirmiyim?

Cevap verirseniz sevinirim...

• gurbab kullanıcısına yanıt
    -Telefonu servise verdiğiniz gün süreç başlar. O servis isterse fizana göndersin durum değişmez.
    -6s in bir üst modeli olan 7 yi alabilmen için mantıksız bir fark isteyebilirle. Şahsi fikrimi soracak olursanız yeni 6s inizi alın ve satın üstüne para koyup yeni 7 alın. Zaten cihazı yurtdışında ucuza aldığınız için zarar etmemiş olursunuz.
  • benimde bir sorunum var telefonu servise vereli 1 ay oldu lg g3 3 4gün önce değişime gönderdik dediler telefonumun modeli lg g3 değişim g3 mü olaca g4 falan olma ihtimali nedir yani g3 verip g4 alan g3 verip g5 alan g4 verip g5 alanlar bu nasıl belirleniyor yardımcı olurmusunuz.
  • arkadaşlarbeni cihazım değişti g3 ellerinde olmadığı için g4 verdiler cihaz sıfır full kutulu geldi ama benden ya g3ün kulaklık ve şarj aletini istediler yada kutudan onları alacağını söylediler onları almam için 80 lira ücret ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin2516 -- 9 Aralık 2016; 13:13:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEO-Uzmanı

DOA : Değişim Onayı Alındı ! :)

tedarikçi depo stok bilgilerine bakılır aynı model veya bir üst model olacak şekilde değişim süreci başlatılır

tabi bu süreç içinde bazı suistimal durumlar olabilir

kesinlikle para farkı iadesi ile düşük bir modelini asla kabul etmeyin

ücret farksız size o model veya bir üstünü vermek durumdalar !

Merhabalar daha önce bir konuya yazdığınız mesajınızı alıntayarak bir konudan bahsedeceğim. Piyasa değeri 750-800 tl iken vatan bilgisayar yada teknosanın stoklarında yer alan ürünleri alıp 400 TL ' ye satan bir n11 satıcısından AOC monitör aldım. Evet tam olarak dediğim gibi piyasa değeri 750 800 tl iken ben 400 tl ye aldım. Ürünü 1 yıldır kullanıyorum. Üründe dikey yeşil çizgiler çıktı. Panel tamiri olmadığı için değişim kararı verdiğini söylediler. Ancak yurtdışından e-mail ile 25 gün sonra gelen bilgi doğrultusunda bana para iadesi yapılacağını ürünün stoklarda olmadığını ve bir üst muadil modelin de olmadığını sadece aldığım rakamın bana iadesi için form vereceklerini ve bu formla aldığım yere gidip para iadesi isteyeceğimi söylediler. N11 satıcısının dükkanı istanbul'da hala duruyor. Onlara gittiğimde bana para iadesi yaparlar mı bilmiyorum. Yanlız sıkıntım şu ki monitörü zaten şu an ikinci el olarak kişiler 400 tl ye satıyor. Onlar pahalı rakama aldıklarından bu rakamı yazıyorlar ki monitör de model olarak bilgisini paylaşayım AOC E2461FWH. Çoğu sitede incelemesi dönmüş bir üründür. Ben henüz ürünü teslim almadım. Çok ilginçtir ki defalarca tecpro diye bir teknik servis üzerinden yürüyen bu işlem için e-mail ile hatırlatma yapmama rağmen cevap vermemişlerdir. Bugün yaptıkları dönüş bana pek inandırıcı gelmedi. Ürünü AOC neden değiştirmesin de para iadesi desin? Ve bana verilen para ile ben muadil model alamıyorum. Bu dengeyi kurmak için ne istemem nereye başvurmam ve ne yapmam gerekiyor? Bilginiz var mıdır? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.