Şimdi Ara

Cihazlarım wi-fi'de internet yok olarak görüyor, tekrar bağlanınca düzeliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kablonet kullanıyorum 100mbit fiber ancak sanıyorum ki modem ayarımda bir sıkıntı var tabi ki müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olmuyor.

Evde 2 iPhone, 2 iPad, 1 Android TV, 1 Windows PC var. Ve PC dışında hepsinde şöyle bir sorunum var.

Apple cihazlar Wi-fi'ye bağlı, ancak hücresel veri kullanıyor. Ayarlardan wi-fi bölümüne girince sadece ağlara bakmak için giriyorum hemen wi-fi'ye geçiyor,

Android TV'de de tv açılınca wi-fi bağlı ancak internet bağlantısı yok olarak uyarı veriyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlanınca sorun kalmıyor.

5 Ghz ayarında kullanıyorum hatta boşuna 2.4 açmasın diye modem ayarından onu da kapattım ama ne yapmam gerek arkadaşlar?

Ps.Etrafımda fazla wi-fi yok sinyalimi bozacak 5-6 tane ağ görüyor cihazlarım, evimde 1+1 modeme en uzak mesafem 10 metredir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 12 Aralık 2024; 9:20:18 >

• Netmaster kablosuz router kullanıyorsanız bu tip problemleri çözmek için yapmanız gereken o cihazı bridge moduna alıp arkasına düzgün bir kablosuz router alıp kullanmak.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, evet netmaster infinity 401 ürünü.

Router menzil genişletmek için değil mi benim evim zaten 40m2 falandır.

önerdiğiniz bir marka model var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 14 Aralık 2024; 1:5:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.