Bildirim
*** çıkamadım şu yerden :(( yardım lütfen ***
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu oyunu biliyorum cok gicik bolumleri var. basta orumcegi olduremeyince oynamayi biraktim.
AMA YANLİS YERE TOPİC ACTİN SOYLEYEYİM -
O gözü kapamak için aynayı bulman lazım ama dikkat et oda oda dolaşmak yerine arada bazı kollar var onları yukarı aşağı çekip dolaş, bazı açılmayan kapılar açılır bulamadığın odalara çıkarsın. Maymın heykeline muzu vermenle oyun son bulacaktır. Şimdi 5 dakka sürdü fazla uzun bi oyun değil.. -
Kolaymış
Ama sonda maymun agrışı -
dostum sağol ama aynayı bir türlü bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: bynedim
O gözü kapamak için aynayı bulman lazım ama dikkat et oda oda dolaşmak yerine arada bazı kollar var onları yukarı aşağı çekip dolaş, bazı açılmayan kapılar açılır bulamadığın odalara çıkarsın. Maymın heykeline muzu vermenle oyun son bulacaktır. Şimdi 5 dakka sürdü fazla uzun bi oyun değil..
-
O oyun nedir?Banada söyleyin bende bakayım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X