Şimdi Ara

Cikletler sürekli benden kaçıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 100 litrelik bir akvaryumum var ve içerisinde de 25 tane irili ufaklı ciklet besliyorum. fakat ben ne zaman akvaryumun önünden geçsem korkup bir köşeye toplanıyorlar. karşısına geçip doğuru düzgün izleyemiyorum haliyle. bi arkadaşım bi süre yem verme demişti, bir gün yem vermedim bende. gerçekten bi süre kaçmadılar benden ama ta ki yem verene kadar. şimdi yine aksatmadan yemlerini veriyorum ve durum yine aynı. kaçmamaları için ne yapmam gerekli? bilgilendirirseniz sevinirim

• Öncelikle akvaryumunuz için balık sayısı çok çok fazla, mutlaka o sayıyı düşürün. Balıkların adaptasyon süreci olabilir bu eğer akvaryum yeni kurulduysa veya yeni balık alındıysa. Işığını kapatın ve yem vermeyin zamanla alışacaklardır
  • Balık sayısı çok fazla kesinlikle en kısa zamanda düşür.
  • Cichlid'lerinizin türü nedir, kaç aylıklar, akvaryumunuzda kaya, bitki veya dekor amaçlı malzeme var mı, ışıklandırmanız ve kullandığınız kum nedir? Bu gibi bilgileri sağlarsanız daha aydınlatıcı bilgi verilebilir size.
  • Akvaryum çok küçük

%100 stresteler ve kaçmalar vitamin eksikliğinden olur
  • Akvaryum gerçektende bu kadar balık sayısı için ufak. O akvaryumda 5 tane filan sarı prenses filan beslyin derim.
  • arkadaşlar akvaryum için çok demişsiniz o kadar balık fakat bendekiler yavru. en büyüğünün boyu 5 cm. civarında. balıkları başka bir arkadaşımdan aldım, o kendi akvaryumunu dağıttı. ordayken daha küçük bir akvaryumdalardı. zaten şimdi kaçmaları da azaldı eskisi kadar kaçmıyorlar. ayrıca 2 tane filtre var akvaryumda şimdiye kadar balıklarla ilgili bi problem olmadı hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.akvaryum.com da forumda detaylı her türlü bilgi mevcut. Zamanla alışırlar kafanı takma
  • Baliklarin size alismalari için onlara güven vermelisiniz, hareketleriniz slow motion olmali, zaman ve sabir gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.