Şimdi Ara

çıkma mini stepne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kılasik h kasa ya tüp taktırınca bagaj iyice küçüldü , mini stepne almak lazım ama pahalı biraz. çıkmasını bulabilirmiyiz ki . bijon aralığı kaç ki lastiğin bilen var mı

• Dostum bende sıfır mini stepne var, aracım dizel ben de büyük stepne jantı bakıyorum. İstersen seninkiyle değiş tokuş edebilirim para mara istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracım 2007 , istanbulda ikamet ediyorum. siz nerdensiniz
  • Lastik duruyormu hala????

• bende de daha hiç yere basmamış stepne var istersen bende takas yapabilirim.aracım 2010 astra 111.yıl .İkamet Aksaray/Merkez
  • Lastigim duruyo, artik cesme-izmirdeyim kargosuz ucretsiz nasil degistirebiliriz
  • 2010 astra h sedan orjinal stepnesi ile mini stepne takas etmek isteyen var mi?

• Arkadaşlar bende <<Denizliden yazıyorum.Benim 2011 reno fullansım var.İstetme sıfır kullanılmadı.Bana mini stetme ihtiyaç tüp taktırınca ihtiyaç oldu elinde olan arkadaşlara duyurulur.
  • Lastik icin hava spreyi aldim simdi onunla idare ediyorm, umarim bi sey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Dostum bende sıfır mini stepne var, aracım dizel ben de büyük stepne jantı bakıyorum. İstersen seninkiyle değiş tokuş edebilirim para mara istemiyorum.

Hâlâ elinizde mi mini stepne

• Merhaba arkadaslar. bende de michlein energy saver 195 65 15 lastik var megane 2 sedan aracim icin 2 tane lastik alinca uzerinde takili olanlardan biri bosa cikti. digeri yarilmisti ;) bir de 1 kez kullanilmis orjinal stepne var. ben mini stepne istiyorum 4x 100 boyutunda. lpg taktirdigimdan buyuk stepne cok yer kapliyor. izmir bucadayim

• konuyu hortlatıyorum ama elimde hiç kullanılmamış 4 bijon mini stepne var. Eski aracım lpg liydi onun için almıştım, bagajda durdu 4-5 ay sonra aracı sattım. Stepne elimde istanbul - Anadolu yakası elden teslim edebilirim. Fiyat 150 TL (aldığım fiyattı)
  • Merhaba opel corsa 1.4 için stepne arıyorum. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Elinde olan var mı?
  • merdin 2015 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba pm görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansel -- 10 Eylül 2015; 7:48:22 >
  • Seat Altea için mini stepne aramaktayım. 5*112 diye öğrendim bijon ölçüsünü elinde olan varsa görüşebiliriz.
  • 5 x 108 mini stepne aramaktayım
  • 5x114 mini stepne aramaktayım.
  • 5x114 mini stepne aramaktayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.