lastiklerim 175/65/r15. stepnem 175/65/r15 şimdi ben lastiklerimi 185/65/r15 yaparsan stepnemde 175 de kalırsa. stepneyi takmam icab etse. böyle 2 farklı ebatta lastikle en yakın lastikçiye kadar yawaş da olsa gidilebilir mi?
Kimi araçlarda, özellikle de bagajı küçük olan - veya bagajından fazla yer alınmak istenmeyenlerde normal lastik boyutundan çok daha ufak stepne koyuluyor. Tabi bu stepneyi kullanırken 60 km/h sınırı geçmemek ve en kısa sürede lastikçiye gitmek gerekiyor. Eğer siz de acil bi durumda aracınızı çok yavaş kullanacak ve direkt lastikçiye gidecekseniz bi sorun olacağını düşünmüyorum.
o da bir şey mi geçen ay baktığım honca accord'da dolma tekerdi "istetme"
Makul sürat ile gidildiği müddetçe, bir şey olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: bulker
Kimi araçlarda, özellikle de bagajı küçük olan - veya bagajından fazla yer alınmak istenmeyenlerde normal lastik boyutundan çok daha ufak stepne koyuluyor. Tabi bu stepneyi kullanırken 60 km/h sınırı geçmemek ve en kısa sürede lastikçiye gitmek gerekiyor. Eğer siz de acil bi durumda aracınızı çok yavaş kullanacak ve direkt lastikçiye gidecekseniz bi sorun olacağını düşünmüyorum.
aha benim stepne
aracımın lastik ebatları 195/55/16
stepneye baktım bugün 185/65/15
gördüğünüz gibi tek bir rakamı bile uymuyor. araç 0 alındı üzerinde böyle geldi. bu stepneyi kullanabilir miyim arkadaşlar geçici de olsa?
quote:
Orijinalden alıntı: quvardci
aracımın lastik ebatları 195/55/16
stepneye baktım bugün 185/65/15
gördüğünüz gibi tek bir rakamı bile uymuyor. araç 0 alındı üzerinde böyle geldi. bu stepneyi kullanabilir miyim arkadaşlar geçici de olsa?