Şimdi Ara

ÇIKMA PARÇA SATIŞ YERLERİ VE REZALET ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DEFACTO07
    şu aracın içindeki şeyi istiyorum diyorum komple verıyoruz dıyor ne yapayım ben hepsını

iyi de, adam sadece senin istediğin kısmı çıkarıp verse, geri kalanını o ne yapsın? diğer konularda haklı olabilirsiniz (ki onda bile haksızlık payınız var çünkü bu söylediğiniz davranış şekli hepsi için geçerli değil. gayet efendi insanlar da var orda tek tük de olsa. ama siz hepsini aynı kefeye koyup kurunun yanında yaşı da yakıyorsunuz ya neyse) ama bu konuda kesinlikle haksızsınız. orjinalde de bir çok parçada parçayı tek olarak satmazlar. örneğin kırılan ayna camınız için aynanın sadece camını alamazsınız, komple aynayı almak zorundasınız. stop gurubunuzun ya da farınızın çatlayan-kırılan dşi camı için sadece cam kısmını değil komple farı ya da stopu almak zorunda olduğunuz gibi. örnekler çoğaltılabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 17 Ekim 2011; 0:34:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

quote:

şu aracın içindeki şeyi istiyorum diyorum komple verıyoruz dıyor ne yapayım ben hepsını

iyi de, adam sadece senin istediğin kısmı çıkarıp verse, geri kalanını o ne yapsın? diğer konularda haklı olabilirsiniz (ki onda bile haksızlık payınız var çünkü bu söylediğiniz davranış şekli hepsi için geçerli değil. gayet efendi insanlar da var orda tek tük de olsa. ama siz hepsini aynı kefeye koyup kurunun yanında yaşı da yakıyorsunuz ya neyse) ama bu konuda kesinlikle haksızsınız. orjinalde de bir çok parçada parçayı tek olarak satmazlar. örneğin kırılan ayna camınız için aynanın sadece camını alamazsınız, komple aynayı almak zorundasınız. stop gurubunuzun ya da farınızın çatlayan-kırılan dşi camı için sadece cam kısmını değil komple farı ya da stopu almak zorunda olduğunuz gibi. örnekler çoğaltılabilir...

cok yere gırdım demek kı o tek tuk ınsanları goremedım. Dıger bır konu ıse herhalde bır tanıdıgınız var bu kadar soyledınız haksız oldugum bır konu yok gıbı ..

• Numaracılar birde alayı,abi hangi parça lazım şu şu şu diyosun yok bizde ama komşuda vardır araştırıyım diyerek ayarı çekmeye çalışıyor...
    sanki gittik saab'ın bilmem x modelinin ön çamurlugunu istedik...
  • evet oda vardı sız hatırlattınız. Bır de oraya bak derler tel acarlar..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aya

quote:

cok yere gırdım demek kı o tek tuk ınsanları goremedım. Dıger bır konu ıse herhalde bır tanıdıgınız var bu kadar soyledınız haksız oldugum bır konu yok gıbı ..

ben çok gördüm düzgün olanını. belki de adamına göre muamele ediyorlardır kim bilir...

haksız olduğunuz 2 konu söyledim zaten :

1) hepsi aynı değil. düzgünleri de var içlerinde
    2) birbirini tamamlayan parçalarda sizin için parça zinciri bölünmez. komple bir parçanın küçük bir kısmı sizin işinizi görüyor olabilir de, kalan kısmı ne yapsın adam? çöpe mi atsın? kaldı ki, aynı uygulamanın sıfır parçada da olduğunu örnekleriyle yazdım zaten.

dip not : akrabam filan yok. haksız bir durumu eleştirince niye hemen bir "tanıdık, akraba, ortaklık" gibi bir yargıyla yaklaşılır savunma makamına? bu yaftayı yememek için bizim de "vurun abalıya mı" dememiz lazım ille...

• adamına göre muameleyi su sekılde acıklayım.benım üzerim ve karakterım kısılıgım gayet de düzgündür. belkıde onlara ben farklı geldım. neyse yasadıgım seylerı yazdım..
  • Hocam yabancılar bilmiyor mu bu parçaları komple satmayı. Verdiğiniz örnekteki gibi bmw ısıtmalı aynayı alıyorum. Buyurun link.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280621252808&category=36682&_trksid=p5197.c0.m619

Sorun bakalım tr de kaç lira bu parça.
  • birde fiyatlar kişiye özeldir sakarya balkan otomativ var bilen vardır hurdacı aynı parçayı çıkma fiyat verdi 27.5tl aynen çıkmacı fiyatı yirmi yedi lira elli kuruş opel servisinde ben 25e çiftini aldım faturayı gösterince benim sattığım orjinal onlar sana yan sanayi vermiş dedi geçti halbuki yalan söylüyor ama çok zoruna gitti
  • quote:

adamına göre muameleyi su sekılde acıklayım.benım üzerim ve karakterım kısılıgım gayet de düzgündür. belkıde onlara ben farklı geldım. neyse yasadıgım seylerı yazdım..

biz sitenin kapısından girmeden yerde 3-5 tur yuvarlanıyoruz, yıkama-yağlamacılarda saç-başa bolca yağ ve kir bulaştırıp öyle gidiyoruz, dükkana girerken bir elimizin parmakları burnumuzun içinde giriyoruz dükkanlara ya ondandır...

yazık yazık, sırf kendi yaşadığınız bir olumsuzluktan dolayı ordaki onlarca ekmeğinin peşindeki insanı bir çırpıda silip attınız ya, ben artık üstüne bir şey yazmıyorum... siz de gitmeyin bir daha, mazallah kazıklanırsınız, insan muamelesi görmezsiniz filan, oralar sizin gibilere göre değil...
  • Xenon balanstı ararken çok şeyler yaşadım öncelikle her şey marka model üzerinden yürüyor ve tüm fiyatlandırma marka model den yapılıyor ancak gıcık olduğum tek şey ise fazla para isteyip dükkandan mal çıkana kadar garanti vermeleri ve bu parçalara muayyer demeleri deli etti beni ağızlarındaki sakız serviste kaç para lafıdır gidip kanser olmamak elde değildir.Pazarlığınız iyi olsun düşündüğünüz fiyatlara alabilme oranınız yüksektir hele birde tanıdığınız vesaire varsa her türlü işiniz görülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

Xenon balanstı ararken çok şeyler yaşadım öncelikle her şey marka model üzerinden yürüyor ve tüm fiyatlandırma marka model den yapılıyor ancak gıcık olduğum tek şey ise fazla para isteyip dükkandan mal çıkana kadar garanti vermeleri ve bu parçalara muayyer demeleri deli etti beni ağızlarındaki sakız serviste kaç para lafıdır gidip kanser olmamak elde değildir.Pazarlığınız iyi olsun düşündüğünüz fiyatlara alabilme oranınız yüksektir hele birde tanıdığınız vesaire varsa her türlü işiniz görülür.

heh buda var ne sorarsan sor üniversal parçada arasan ne arabası hangi model hep bunu sorarlar fiyat için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.