Şimdi Ara

Çıkmalımıyım çıkmamalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi 2 haftadır bi kızla konuşuyordum. 5 gün öncede onla çıkmaya başladım. Ben 18 yaşındayım kız 15 yani benden 3 yaş küçük 1. sorun bu. Ama ben lise 3(kaldım) kız lise2... 2. Sorun ise kız beni cidden seviyor sürekli yanımda olmak istiyor bi cafeye gidip otursak hesabın yarısını o ödüyor paramı yemek istemiyor ne kadar ısrar etsemde. Sürekli ciddi düşündüğünü söylüyor kaybetmekten korktuğunu söylüyor, ilk deil ama son olduğumu söylüyor sürekli... 5 günde en az 30 kere beni öptü(dudağımdan) bakmayın ben 5 kere öpmüşümdür öpüpte ardından üzmek istemiyorum,onada söylüyorum bunu ama ısrarı üzerine öpüyorum işte bazen... Napmalıyım devam ediyimmi bırakıyımmı kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum

• amacın ne dostum
  • seviyorsan çıkmalısın tabiki. yok sevmiyorsan kızı şimdiden bırak sana daha fazla bağlanmadan.
    ha birde çıkarsan sağda solda çok laf ederler onuda göz ardı etme
  • Adam lokma sayar gibi opucuk saymis. Bu arada lisede ciddi dusunmek pek tutmuyor. Kucuksunuz daha. Kiza karsi bos degilsen devam ettirirsin. Degilsen de bosuna baglatma kizi kendine.

Suan bisi hissetmiyo gibi olabilirsin. Fakat gittigi zaman, gunler gectikce curursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız şuan ergen. Kesin büyük ihtimal senin tipine aşık olmuştur.
    Birkaç yıla gerçekleri anlayınca daha doğrusu düşünce yapısı değişince seni terkedecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Kız şuan ergen. Kesin büyük ihtimal senin tipine aşık olmuştur.
    Birkaç yıla gerçekleri anlayınca daha doğrusu düşünce yapısı değişince seni terkedecek.

+2321321421421421412
  • quote:

Kız şuan ergen. Kesin büyük ihtimal senin tipine aşık olmuştur.

Tip değil de yaşına aşık olmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Aşık mıyım?
    5 yıl önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    barsav12 kullanıcısına yanıt
    Konu dışı özeldeyiz biliyorum. Ama affedin demeden duramıyorum.
    Kesin arkadaşları arasındaki muhabbet şudur.

+ Kız
    Diğerleri de arkadaşları

+ Üst sınıflardan biriyle çıkıyorum ben.
    - Arkadaşı da harbi mi lan
    + Tabe olum ne sandınız
    * Vay be bizimkine bak sen hele

Konuşmalar biraz değişik gelebilir. Ama ergenlerimizin durumu bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 28 Ocak 2015; 22:45:24 >
  • Kız daha ciddi ilişkinin ne olduğunu biliyor mu ?

Yaşınızda sorun yok ok de ciddiyet boş

Diğer ihtimal kız bu kadar üstüne düşüyorsa kesin bişey var kapaklanma ha daha çocuk demeyin aman aman

• vay arkadas 15 nne, ben alır şefkat gösteririm o yastakine..

• quote:

Orijinalden alıntı: mchepe

Merhaba arkadaşlar şimdi 2 haftadır bi kızla konuşuyordum. 5 gün öncede onla çıkmaya başladım. Ben 18 yaşındayım kız 15 yani benden 3 yaş küçük 1. sorun bu. Ama ben lise 3(kaldım) kız lise2... 2. Sorun ise kız beni cidden seviyor sürekli yanımda olmak istiyor bi cafeye gidip otursak hesabın yarısını o ödüyor paramı yemek istemiyor ne kadar ısrar etsemde. Sürekli ciddi düşündüğünü söylüyor kaybetmekten korktuğunu söylüyor, ilk deil ama son olduğumu söylüyor sürekli... 5 günde en az 30 kere beni öptü(dudağımdan) bakmayın ben 5 kere öpmüşümdür öpüpte ardından üzmek istemiyorum,onada söylüyorum bunu ama ısrarı üzerine öpüyorum işte bazen... Napmalıyım devam ediyimmi bırakıyımmı kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum

Vallahi kardeş buna biz karışamayız eğer sen kızla birlikte olmak istiyorsan ol. Ama şu an bir şey hissetmiyorsan büyük olasılıkla ilerde de hissetmezsin. Hayat böyle maalesef.

Banada senin kafanda bi kız lazım bu arada

• liseli aşkı uzun sürmez

• Ulan 15 yaşında ne ciddiyeti be
  • quote:

Konu dışı özeldeyiz biliyorum. Ama affedin demeden duramıyorum.
    Kesin arkadaşları arasındaki muhabbet şudur.

+ Kız
    Diğerleri de arkadaşları

+ Üst sınıflardan biriyle çıkıyorum ben.
    - Arkadaşı da harbi mi lan
    + Tabe olum ne sandınız
    * Vay be bizimkine bak sen hele

Konuşmalar biraz değişik gelebilir. Ama ergenlerimizin durumu bu...

Bu büyük ihtimal böyledir ama kız aynı zamanda yok çok seviyorum of aşığım psikolojisine sokmuştur kendini, arkadaşlarına gösterdiği abartılı davranışları kendisi de uygulamaya başlamıştır kendini kaptırıp kısacası.

Ve sen yaşıtlarından daha olgun, yüzü oturmuş bir genç olduğun için sana ilgi duyup seni çekici bulmasının bağlanmasının nedenlerinden biri de budur (türkçeyi katlettim).

• aynen öye
  • SweageR kullanıcısına yanıt
    Dostum sagda solda laf ederler diye niye dedin

• Eğer sende bişeyler hissediyosan veya en azından ondan hoşlanıyosan sevgili olmanızda çok bi sorun yok gibi zaten şuan hoşlanıyosan ilerde sevip aşık olmaya bile başlayabilirsin sonuçta aşk bulaşıcı bişey ama hiçbişey hissetmiyosan yol yakınken geri dönsün yolundan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mchepe M kullanıcısına yanıt
    Cunku kız 15 yaşında birader soyletme iste

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.