Arkadaşlar Merhaba Yaklaşık Bütçe 15.000 TL maximum çıkacağı bütçede 17.000 TL bu fiyatlara ikinci el satışı kolay pek çok problem çıkartmayacak temiz bi araba istiyorum ben 19 yaşındayım hem aile hem ben ortak kullanacağz ama genelde bende olacak. Malum yaşımız genç olunca araçta gösteriş biraz ön planda olacak ve yakıt tabikide bu araçlar dışında önerebileceğiniz araçlar varmı yada bunlardan hangisini tercih etmeliyim neden teşekkürler. Aklımdan geçenler : Opel Vectra 2001 Model + Opel Astra 1.4 Club Fiat Marea 2003 Model+ Opel Corsa Hyundai Accent Peugeot 206 - 306 Renault Clio
pm attım bak listeden :D
quote:
Orijinalden alıntı: rapzede34
pm attım bak listeden :D
Teşekkür ederim hocam ilgin için güzel ilanlar. Bu arada Güncel
Hocam benimki tamamen kulaktan dolma bilgi tabii ama Bu araç çok arıza çıkarmaz mı ki ?
Araştırmanı tavsiye ederim. Şuana kadar okuduğum kadarıyla alıpta pişmanım yazanı görmedim. Fiyatına göre güzel araçlar bence
Yakıt peki hocam
Bana sorma gir Bmw bölümüne kullananalara sor. Lpg de 35krş - benzinde 45krş yakıyo yazmışlar şubat ayında
O bmw bnin sol farı ile sağ farı belirgin bir şekilde farklı.
şanzımanı gitmiştir bunun
Yani malum bu tip BMW ler bizim genç kesimde haliyle onlarda yan yan
opel vectra yada corolla
temiz bir accent daha iyi olur. hem sorunsuzdur ikinci eli de hızlı
Opel Astra 1.4 Club al arkana bakma.
quote:
Orijinalden alıntı: atakangrbz
opel vectra yada corolla
Hocam aklımda Vectra var ama kimsede al dememiş senden başka.
Opel Astra diyen arkadas neden tercih etmeliyim açıklarmısın bende evdekilere açıklıcam ona göre
Accentler eski kasa değil mi hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: bygkhan
Hocam aklımda Vectra var ama kimsede al dememiş senden başka.
Opel Astra diyen arkadas neden tercih etmeliyim açıklarmısın bende evdekilere açıklıcam ona göre
Accentler eski kasa değil mi hocam ?
dostum zaten ikinci el alıyorsun bari paranın hakkını versin.Vectra gerçekten arabaya bindiğini hissettiyor.Corolla da aynı şekilde güven veriyor.Onun dışında eski accent felan teneke kutusu.Eli yüzü düzgün bir araç buldun mu sorun çıkarmaz.Temiz bir bakımını yaptırırsın tamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme