Şimdi Ara

Çıkmazdayım yardım edin bana!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 130 k yaptım istediğim sıralamadan 100 k aşağı yaptığım için mezuna bıraktım ama şu bikaç gündür evdekilerle inanılmaz bir tartışma içerisindeyim. Tartısdığım içinde çalışamıyorum.ben böyle olacağını bilseydim mezuna kalmazdım. Tüm sene buna dayanamam psikolojim bozulmak üzere. Ek yerleştirmede kendimi orta bir mühendisliğe atsam ilk sene çalışsam nasıl olur. Evde kalsamda zaten pc den çalışcam behzatın kaflarını aldım. Üniversitede çalışmak zor olmayacak yani laptop la halledebilirim. Hem evden uzaklaşırım hemde oturup çalsırıum.Fenim orta seviye denemelerle aynı seviyede kalsa bile yeter sadece matematik 30 civarı olması lazım. 1 senede tyt artı matematik çalısıcam zor olmaz değilmi. Tek sıkıntı obp. Ne yapayım beyler benle aynı durumda olan varmı

• Up
  • Hocam bizde her gün tartışıyoruz ortam bir ısınıyor bir soğuyor tavsiyem kütüphanede çalışmanız en azından ben öyle yapacağım hem ben hem de aile üyeleri huzur bulur. Ama şu ek tercih konusuna ben karar veremem o konuda fikrim yok.
  • Hergün kütüphane olurmu sıkmaz mı?
  • Geçen sene 125k'ya girdim evle tartıştık ama mezuna kaldım diploma notu benim de kötü 70 diploma notum şimdi 22k'ya girdim Yıldız Teknik Makine kazandım. Hikayelerimiz neredeyse aynı. Üniye gidersen üni derslerini salıp çalışman gerek bence evde kal ve çalış.
  • Hocam en başta laf yaparlar ama sonra alışırlar. Arkadaşa katılıyorum, bence de kütüphaneyi deneyin.
  • Teşekkürler beyler sinirle yanlış bişey yapıcaktım kendime getirdiniz beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.