Şimdi Ara

Çikolatalarda 1 alana 1 bedava (money karta iade) 21-22 Ocak Migros (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
7
Favori
6.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kallteli çikolata yemek isteyenler bime baksın. Alman ve İsviçre çikolataları var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Hangileri? Yani marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Swiss alps, karina

• Sanalmarketten cüzdana yükle diyerek sipariş verdim geçerli mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimli ürünlerde de 2 al 1'i money hediye yazıyor. Yüklenir mi acaba?

• fifa_05 kullanıcısına yanıt
    16 tane Milka geçtim (35 TL olandan) yüklenmezse kapıya dayanırım ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 21 Ocak 2025; 9:34:18 >
  • 2al 1 hediye kampanyasi daha iyi diyenlere temel matematik ogrenmeye davet ediyorum. aamlar yillarin %50 indirimini %33e indirmis hala takdir aliyor. boyle bir halk iste. %10a indirseydiler keske. bas taci olurdu o zaman.

• Şimdi kritik soru katalog ürünleri dahil değildir diyor. Sanal markette money indirimli ürünlerde de geçerli mi? Ayrıca 10 tane alsak 5 tane mi iade oluyor?

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor hocam 50 tl satış fiyatı olan çikokatadan 2 adet alınca hesaba 50 tl money iadesi gelmiyor mu bilmediğimden soruyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı hesaptan ikinci defa alınca tekrar money geliyor mu?

Hocam 2 al 1i iade. Yani elinizde 3 değil 2 çikolata oluyor totalde. O yuzden %50 oluyor indirim. Tabi money olarak yattığı için nakit bağlamış oluyorsun ve migrostan alışveriş yapmak zorunda kalıyorsun ama oran %50 oluyor. Tabi mevcut kampanya için yazdiysaniz bunu.

• Hala ağlayanlar var konuda özellikle kendini gıda gurmesi sanan bir zat da dahil. Migros'tan sanki hayatında hiç böyle kampanyalar dışında alışveriş yapmıyormuş gibi %33 falan diyor bir de. Alacağı 50-60 money, 2-3 tane 5 litre su, 3-4 ekmek alsa zaten onu harcayacak bir de laf ediyor. 1 alana 1 bedava gibi kampanya olsa rafta paketini bile bulamazdık. İyi yapmış kim yapmışsa.

siz kampanyayı da matematiği de yanlış anlamışsınız.

• Sabah 625 lik sepet yaptım. Hatta 180lik ulker Godiva money ile 90 TL. 100 çek kullandım. Odenen tutar 525 ₺. Verilen money 312.50 ödeme money cuzdan Ile. Kısaca linkteki tüm ürünler iade verir.

Asıl soruyu sorayım.
    Aynı çikolatadan 8 tane alsam, 1 inin iadesimi oluyor, 4unun iadesimi oluyor?

• A101

migrosa nakit bağlamak istemeyenler değerlendirebilir.

Çikolatalarda 1 alana 1 bedava (money karta iade) 21-22 Ocak Migros
  • Değeri 25 tl olan bir ürün 8 tane yani 200 tl lik aldim 100 money geldi

Gelen 100 money ile de 4 tane aldım 50 money geldi

50 money ile de 2 tane aldim 25 money geldi

Toplamda 200 tl ye 14 tane aldim.25 money ile 1 tane daha alabilirim ama money gelmeyecegi için almiyorum

Eğer %50 indirim olsaydi direkt 16 tane alacaktım ama boyle alinca 14 tane aldim ve 25 moneyim de kaldı

Yani matematiğe gore değisen çok bir şey yok

• Bu ürünü alan arkadaşlar; dış paketini açtıktan sonra elleniriniz yıkamanızı tavsiye ederim. Dışında kırmızı boya kalıntısı var sanırım, ıslak mendille silince kırmızı-pembe rengi oldu mendil (çok aşırı olmasa da).

Çikolatalarda 1 alana 1 bedava (money karta iade) 21-22 Ocak Migros

@Hakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 22 Ocak 2025; 16:34:7 >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Cikolata fiyatlarıni bilmiyorum. Kasiyer bunlardan onerdi 2 tane fistikli aldim. Çikolatasi da fistiklarida birsuru gayet lezzetli

• AytekinNet kullanıcısına yanıt

sız yanlıs anlamıssınız. yarısını size iade etse de tekrar o parayla aynı marketten ürün almak zorundasınız. aynı çikolatayı almak istediğinizde aslında 3al 1 öde gibi oluyor.

benim cıkolata ile vs işim olmaz. 2 ustte herkesi kendi gibi gormemiş, market rafı yagmayan bir varos, ucuzcu sanıyor. boyle cahiller yuzunden marketler de tuketiciye ne yapsa savunacak cahiller oldukca tuketici kaybetmeye mahkum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.