< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çikolatalarda 1 alana 1 bedava (money karta iade) 21-22 Ocak Migros (2. sayfa)
-
-
Hangileri? Yani marka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Swiss alps, karina
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanalmarketten cüzdana yükle diyerek sipariş verdim geçerli mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirimli ürünlerde de 2 al 1'i money hediye yazıyor. Yüklenir mi acaba?
16 tane Milka geçtim (35 TL olandan) yüklenmezse kapıya dayanırım ha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 21 Ocak 2025; 9:34:18 >
2al 1 hediye kampanyasi daha iyi diyenlere temel matematik ogrenmeye davet ediyorum. aamlar yillarin %50 indirimini %33e indirmis hala takdir aliyor. boyle bir halk iste. %10a indirseydiler keske. bas taci olurdu o zaman.
-
Şimdi kritik soru katalog ürünleri dahil değildir diyor. Sanal markette money indirimli ürünlerde de geçerli mi? Ayrıca 10 tane alsak 5 tane mi iade oluyor?
Nasıl oluyor hocam 50 tl satış fiyatı olan çikokatadan 2 adet alınca hesaba 50 tl money iadesi gelmiyor mu bilmediğimden soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı hesaptan ikinci defa alınca tekrar money geliyor mu?
-
Hocam 2 al 1i iade. Yani elinizde 3 değil 2 çikolata oluyor totalde. O yuzden %50 oluyor indirim. Tabi money olarak yattığı için nakit bağlamış oluyorsun ve migrostan alışveriş yapmak zorunda kalıyorsun ama oran %50 oluyor. Tabi mevcut kampanya için yazdiysaniz bunu.
Hala ağlayanlar var konuda özellikle kendini gıda gurmesi sanan bir zat da dahil. Migros'tan sanki hayatında hiç böyle kampanyalar dışında alışveriş yapmıyormuş gibi %33 falan diyor bir de. Alacağı 50-60 money, 2-3 tane 5 litre su, 3-4 ekmek alsa zaten onu harcayacak bir de laf ediyor. 1 alana 1 bedava gibi kampanya olsa rafta paketini bile bulamazdık. İyi yapmış kim yapmışsa.
siz kampanyayı da matematiği de yanlış anlamışsınız.
-
Sabah 625 lik sepet yaptım. Hatta 180lik ulker Godiva money ile 90 TL. 100 çek kullandım. Odenen tutar 525 ₺. Verilen money 312.50 ödeme money cuzdan Ile. Kısaca linkteki tüm ürünler iade verir.
Asıl soruyu sorayım.
Aynı çikolatadan 8 tane alsam, 1 inin iadesimi oluyor, 4unun iadesimi oluyor?
A101
migrosa nakit bağlamak istemeyenler değerlendirebilir.
-
Değeri 25 tl olan bir ürün 8 tane yani 200 tl lik aldim 100 money geldi
Gelen 100 money ile de 4 tane aldım 50 money geldi
50 money ile de 2 tane aldim 25 money geldi
Toplamda 200 tl ye 14 tane aldim.25 money ile 1 tane daha alabilirim ama money gelmeyecegi için almiyorum
Eğer %50 indirim olsaydi direkt 16 tane alacaktım ama boyle alinca 14 tane aldim ve 25 moneyim de kaldı
Yani matematiğe gore değisen çok bir şey yok
Bu ürünü alan arkadaşlar; dış paketini açtıktan sonra elleniriniz yıkamanızı tavsiye ederim. Dışında kırmızı boya kalıntısı var sanırım, ıslak mendille silince kırmızı-pembe rengi oldu mendil (çok aşırı olmasa da).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 22 Ocak 2025; 16:34:7 > -
Cikolata fiyatlarıni bilmiyorum. Kasiyer bunlardan onerdi 2 tane fistikli aldim. Çikolatasi da fistiklarida birsuru gayet lezzetli
sız yanlıs anlamıssınız. yarısını size iade etse de tekrar o parayla aynı marketten ürün almak zorundasınız. aynı çikolatayı almak istediğinizde aslında 3al 1 öde gibi oluyor.
benim cıkolata ile vs işim olmaz. 2 ustte herkesi kendi gibi gormemiş, market rafı yagmayan bir varos, ucuzcu sanıyor. boyle cahiller yuzunden marketler de tuketiciye ne yapsa savunacak cahiller oldukca tuketici kaybetmeye mahkum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X