Şimdi Ara

Çikolatalarda 1 alana 1 bedava (money karta iade) 21-22 Ocak Migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
6
Favori
6.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çikolatalarda 1 alana 1 bedava 21-22 ocak 2025 Migroslarda (bedava tutarı money karta iade şeklindeymis)

(Migros ana başlığı olduğunu biliyorum ancak önemli fırsatlar gözden kaçabiliyor. Eskiden her fırsata ayrı başlık açardık ve burasi gayet faydalı ve aktif olurdu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 20 Ocak 2025; 12:15:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala ağlayanlar var konuda özellikle kendini gıda gurmesi sanan bir zat da dahil. Migros'tan sanki hayatında hiç böyle kampanyalar dışında alışveriş yapmıyormuş gibi %33 falan diyor bir de. Alacağı 50-60 money, 2-3 tane 5 litre su, 3-4 ekmek alsa zaten onu harcayacak bir de laf ediyor. 1 alana 1 bedava gibi kampanya olsa rafta paketini bile bulamazdık. İyi yapmış kim yapmışsa.
    Matematik hesabı bildiğini zanneden çocuğa cevap yazmıştım da neyse dedim çoluk çocukla uğraşmaya,sinir yıpratmaya gerek yok.Böyle hesap yapmayı bilmeyen ama biliyormuş gibi gözüken zırcahillerle dolu ülke.Hangisini birini düzeltecez

Sonuç olarak migrosun yaptığı 2 al 1 i money iade kampanyaları aynı mantıkla olan kampanyalar için %50 ye yakın indirim sağlar
  • Bir alana bir bedava olmayabilir!

"Biri tutarında money iade!"
    Olacaktır.

• Kampanya şartlarında, alışveriş başlatılırken money qr kod ile money kimlik tanımlaması yapılmalıdır gibi bir şey şart koşuyor, ben hiçbir şey anlayamadım. Kampanya açıklamasını okuyup anlayıp izah edebilecek var mı acaba??

• @mbmb

Sanırım kasada money üyeliği için cep telefonunu söylemek yerine uygulamadan QR okutacağız

@aksinaletinsan

Dediğiniz gibi money iade

@ali222

Konu için teşekkürler Bende money uygulamasında 20 Ocak yazıyor, bu terste bir işlik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semican -- 20 Ocak 2025; 4:45:39 >

• 1 alana 1 bedava falan yok, başlığı düzeltelim 2 al 1i money iade

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • semican S kullanıcısına yanıt

İşte o qr koda nasıl ulaşacağız mesele o ?

• yani pos cihazına tel no girmeden direkt moneypay qr ödemesi yapmamız yetiyor mu? Ben bu money qr kampanyasını ne zaman yaptıysam hiç yattığını görmedim de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mbmb M kullanıcısına yanıt

mağazadan pos cihazı ile karekoda ulaşıp bunu money uygulamasındaki qr tuşu ile okutuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 20 Ocak 2025; 8:38:55 >
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt

Bu daha iyi bence, özellikle esnaf gelip ne var ne yok topluyor, adam akıllı bir çöp bile kalmıyor reyonda. Hatta sınırlama da olmalı, herkes en fazla 6-8 arası bir sayıda alım yapabilmeli.

• Almayacagim ama suistimalin onune gecmen icin umarim.

1.si kazanim limiti vardir 300/400 tl de olsa

2. Kazanilan money ayni gun kullanilamaz gibi.

10 saniye icinde aklima bunlar geldi ama kampanyayi duzenleyenin kafasi basmismidir pek sanmiyorum. En fazla ayni gun kullanimi engellemis olabilirler o da en fazla ama 2 gun oldugu icin oyle olsa dahi bosa cikar sonraki gun gelir kullanir

• Sanalmarket için QR olayı nasıl olacak

• Bence bugün hiç riske girmeyin, yarın kampanyaya dahil ürünleri görebilirsiniz. Zaten esnaf talanı da azaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

kampanya sadece bugüne özel 20 ocak 2025

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    Kampanya yok ki bugün?

Başlıktaki kampanya yarın başlıyor, bugün olan alışverişe qr ile başlayan alışverişler için. Yani moneypay üyesi olmaya teşvik etmek için diye düşünüyorum.

Kişiye özel değil bugüne özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 20 Ocak 2025; 12:27:8 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Nasıl yok benim money hesabımda neden gözüküyor? Tarih de en üstte belirtilmiş.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

hımm. bu kişiye özel o zaman. anlaşıldı

• Bim ve şokta kampanya yapabilir.Muhtemelen aynı fiyata gelecektir.Migros money iadesi verirken,bimde %50 indirim şeklinde olur.Bu nedenle bimden almak daha mantıklı olur.

Sanalmarkette yok, zaten sizin paylaştığınız bannerda da herkesten 1 gün önce kazan yazıyor..

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

evet bende şimdi farkettim. haklısınız.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.