Şimdi Ara

¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon Türkçe Yama **Kendi Yapımım** (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
97.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: handsome20

ZATEN VARDI Kİ TÜRKÇE YAMA BAYA DA OLMUŞTU ÇIKALI YAPILALI SENİN HABERİN YOK GALİBA
    Arkadaşım, sözünü ettiğin yamadan ilk çıktığından beridir haberim var. O yamanın kalitesinin çok kötü olmasının üzerine bu yamayı hazırladım. Eğer o yamayla benim yamamı karşılaştırırsan benim yamamın öbür yamaya göre daha düzgün hazırlandığını ve çok daha özenli çevirildiğini görürsün. Ayrıca ilk çıkan yamanın çıkmasıyla benim yamamın çıkmasının arasında 1.5 aylık süre farkı var ki bu sürenin 0.5 aylık kısmı benim yamamın hazırlanma sürecidir.

hocam zamanımızda artık meyva veren ağac taslanıyor
    emeğine saglık

• işi ilerletmişsin yama çıkarmışsın helal olsun kardeş çok işime yaradı
  • ABİ YENİDEN EMEĞİNE SAĞLIK VE BEN MOSW WANTDEDİN TÜRKÇE YAMASINI ARIYORUMDA NASIL BULUCAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: öyse

ABİ YENİDEN EMEĞİNE SAĞLIK VE BEN MOSW WANTDEDİN TÜRKÇE YAMASINI ARIYORUMDA NASIL BULUCAM
    Çok yakında yeni Most Wanted Türkçe yamasının yapımına başlıyorum, önceki yaptığım beta sürümden çok daha iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: öyse

ABİ YENİDEN EMEĞİNE SAĞLIK VE BEN MOSW WANTDEDİN TÜRKÇE YAMASINI ARIYORUMDA NASIL BULUCAM
    Çok yakında yeni Most Wanted Türkçe yamasının yapımına başlıyorum, önceki yaptığım beta sürümden çok daha iyi olacak.

sağol abi

• Benim bilgisayar carbonu kaldırmıyordu. Yeni bilgisayarımı yarın alıyorum ve en çok oynamak istediğim oyunlardan biri (biraz geç oldu ama). Teşekkür ederim.
  • cidden çok sağol ya bi kerede tr biteriyim bende
  • Eline saglık
  • BU KONUNUN ÜST KONU OLMASI LAZIM
  • arkadaslar indirdim linkten ama bir sorunum var inen dosyayı çalıştıramıyorum birlikte açdiyorum explorer la winamp çıkıyo uygun programlara ne yapabilirim yardım cı olur musunuz türkçe oynamak çok istiyorum bu oyunu emeğine sağlık kardeşim uğraşmışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris0072

arkadaslar indirdim linkten ama bir sorunum var inen dosyayı çalıştıramıyorum birlikte açdiyorum explorer la winamp çıkıyo uygun programlara ne yapabilirim yardım cı olur musunuz türkçe oynamak çok istiyorum bu oyunu emeğine sağlık kardeşim uğraşmışın
    Winrar yükledin mi?
  • anlamadım ki bilgisayarımda mı winrar programı var mı diye misoruyon
  • eline saglık hocam cok güzel olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 24 Temmuz 2007; 20:19:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris0072

anlamadım ki bilgisayarımda mı winrar programı var mı diye misoruyon
    Evet öyle. Rar dosyasını açamıyorsun diye düşündüm.

Bu arada BlackF!Re hemşehrim de teşekkür yanıtı yazmış, iyice mutluyum artık.
    Bir de yeni Most Wanted Türkçe yamasının yapımına da başladım ama işlerin yoğun olması nedeniyle üzerinde pek duramıyorum. İnş. Eylül'e kadar yetiştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 24 Temmuz 2007; 20:29:36 >
  • çok saol kardeşim yaa oyundan bişy anlamıyomuşuz ki yaa şimdi asıl şimdi oynamaya başladık klavyen dert görmesin ayrıca wirar kırulu deilmişi
  • kardeş ben yamayla ilgili link felan görmedim sadece eline saglık mesajları felan..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: samex

kardeş ben yamayla ilgili link felan görmedim sadece eline saglık mesajları felan..........
    1. sayfadaki ilk iletime dikkatli bak. Yamanın 2 farklı linki var.
  • Collector's Edition için yama yapmak gerekiyormugerekiyorsa bı lınk pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: venedik

Collector's Edition için yama yapmak gerekiyormugerekiyorsa bı lınk pls
    Aslında gerekmiyor. Normal sürüm ile Collector's Edition sürümü arasındaki farkın video dosyalarının adlarından kaynaklanması ve oyunun elimdeki sürümü Collector's Edition sürümü olması nedeniyle yama Collector's Edition içindir yazmıştım. Video dosyalarının adları farklı olunca normal sürümde bazı videolar gösterilemeyebilir. Bu durumda MOVIES klasöründeki video dosyalarının adlarının dutch_pal.vp6 ile bittiğinden emin olun ve olmayanların adının son kısmını dutch_pal.vp6 olarak değiştirin.
  • Sizi tebrik ediyorum. Bu kadar özenle hazırlanmış bir yama daha önce görmemiştim.
    Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.