Süpersin eline emeğine sağlık en iyi yamalrdan birisi
ellerın kolların dert gormesın elıne saglık
ORJİNAL TURKÇE OYUNdA GİBİ İLK defa hissediyorum kendimi.değişik bir duygu ingilizceye alışmışım hep.ama orjinal olmuş çeviri.emeğine sağlıkkk.
Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş...
Çok sağol sayende oyunun konusunu alayabildim
bu carbon a yama yapmak için hangi programı kullandın bi zahmet yazsana
lütfen bide ben bi denim diyorum bakalım yapabilcekmiyim
nforcer kardeş nfs carbon un movies klasörü varsa elinde upload edip linki buraya atarmısın 5 aydan beri arıyorum yaw dolaşmadığım site kalmadı kesin sende vardır vi zahmet yapmassanda canın saolsun önemli deel
Boyutu Gb'ları bulan oyun dosyalarını internete yüklemek gibi saçma isteklerde bulunan insanları görünce acayip sinirleniyorum. Oyun dosyalarını internette sitelerde bulmak mümkün değil, çünkü sitelere bu tür dosyaları yüklemek yasal değil. Biraz insaf ya, biraz insaf! Verin parasını alın orijinal oyun kardeşim!
Emeğine sağlık eyw..
SAĞOL KARDES EMEĞİNE SAĞLIK SUAN YAMAYI KURDUM VE OYNUYOUM ÇOK GZÜEL OLMUS ;)BASILARININ DEVAMINI DİLERİM..;)
HeLLaL oLsun . Çok Teşekkürler ya . . .
Yamayı yükledim Ve sorunsuz çalışıyor Ellerine kollarına sağlık Arkadaşım Sırf Bu yama yüzünden bidaha bitrecem oyunuTEBRİKLERR ARKADAŞIM Sağol
harikasın
saol
süper olmuş ty
Bizde öğrensekte yapsak yamamızı ama nerde o boşvakit ve kabiliyet 3 gündür yamayla oynıyorum maaşallah maaaaaaşallah
çok saol dostum
abi çok güldümyane o myle namussuz drift bende öyle olmadı